Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk defa iphone aldım ve hiçbir şey bilmiyorum spotify ı nasıl kullanabilirim nasıl indirebilirim önce spotify orj indirip repo falan mı yapıyoruz

Arkadaşlar youtube videolar açılmıyor yükleniyorda kalıyor sebebi ne olabilir tweakı kaldırdım hala aynı yorumlar falan açılıyor ama video gelmiyor cihaz iphone 5s

Whatsappda mesaj gönderme hızı neye bağlı aynı ping değerleri üzerinden 8mbs up 70mbs down hızı olan internetimle 700kbs up 12mbs down hızı olan internetim 1 saniyede en fazla (7-8)aynı sayıda mesaj atıyor 8mbs uploadı olan internetimle bu sayının fazla olması gerekmiyor mu ?

youtube videoları açılmıyordu siyah ekranda dönüp duruyordu tweaki kaldırmama rağmen jbyi deaktif ettim şimdi açılıyor ayrıca jb yapınca internet feci yavaşlıyor normalde 10-15 mb internetim varken telefonda internet 1.5-2 mb kadar düşüyor bunun sebebi ne olabilir hocam

whatsappın net hızııyla paralel hızlı calismasini beklemeyin. serverları garip. tweak varsa ondan yavaşlar.
Whatsappda mesaj gönderme hızı neye bağlı aynı ping değerleri üzerinden 8mbs up 70mbs down hızı olan internetimle 700kbs up 12mbs down hızı olan internetim 1 saniyede en fazla (7-8)aynı sayıda mesaj atıyor 8mbs uploadı olan internetimle bu sayının fazla olması gerekmiyor mu ?

İphone 7 Yurtdışı cihaz. Baseband arızalı ve kurcalanmış önceden yapmıyor kimse sıfırlama gafletinde bulundum etkinleştirme kısmını geçemiyorum yardımcı olabilecek var mı ?

Merhabalar,

jailbreak konusunda yeniyim. Araçta carplay için jailbreak yaptım Iphone 7yi.

Ancak ne tarz tweakler kullanılıyor, en çok nelerden memnunsunuz önereceğiniz tweakler nelerdir bi sormak istedim :)
Iphoneu veya kullanımımı nelerle canlandırabilirim zevklendirebilirim ?

beyler elimdeki 5s cihazın interneti yan odadan bile çekmiyor. diğer bütün cihazlar 2 3 oda uzaklıktan bile çekerken 5s yan odadan bile 1 diş çekiyor sorun wifi anteninde olabilir mi aynı zamanda bluetooth sürekli kopuyor ve gps de çalışmıyor

beyler elimdeki 5s cihazın interneti yan odadan bile çekmiyor. diğer bütün cihazlar 2 3 oda uzaklıktan bile çekerken 5s yan odadan bile 1 diş çekiyor sorun wifi anteninde olabilir mi

Geçen yıl bu sorun bende de vardı hep modemin yakınına gider orada internete girerdim ama hücresel gayet iyi çekerdi sende de öyle olması lazım büyük ihtimalle telefonu düşürdüğün için wifi parçası yerinden çıkmış yada hasar görmüştür herhangi bir telefoncu veya teknik servis sorunu düzeltebilir fazla bir fiyat yoktu sanırsam

Appstore++ son sürüm ios14.1 de sorunsuz calisiyordu ,suan calismiyor bi fikri olan varmi

Ekli dosyalar

• 8EED5341-4843-463F-8CF1-714FBF9B5C86.jpeg
    8EED5341-4843-463F-8CF1-714FBF9B5C86.jpeg
    313.9 KB · Görüntüleme: 12
Telefon iphone 6 bu yüzden trendyol neredeyse 1 dk civarı bir sürede açılıyor hangi sürüme düşürmem lazım ya da başka bir yol var mı?

Geri