filza'yı kullanmak için electrayı deaktif etmeniz lazım. malesef 2'si bir arada çalışmıyor.
Sorun bu. Deaktif yapınca sonra jb yapmak zorundayım tekrar sbinject temizleniyor öylede @gokmenecer hocam sıkıntı bu cozum yok sanirim :)
filza'yı kullanmak için electrayı deaktif etmeniz lazım. malesef 2'si bir arada çalışmıyor.
valla bende filza sorunsuz çalışıyor.Sorun bu. Deaktif yapınca sonra jb yapmak zorundayım tekrar sbinject temizleniyor öylede @gokmenecer hocam sıkıntı bu cozum yok sanirim :)
Winscp kullanıyorum mecbur, 7lerde sıkıntı oluyor herhalde mterminal bile çalışmıyor kötü bi durum :))valla bende filza sorunsuz çalışıyor.ama genel olarak bu şekilde bir sorun var. Mecburen ilerleyen zamanları beklememiz gerekiyor yada pc de winscp ile işlemleri yapmak lazım
![]()
doğrudur bir çok konu için güncelleme bekliyoruz. Sanırım derdimize sonunda yine coolstar çare olacakWinscp kullanıyorum mecbur, 7lerde sıkıntı oluyor herhalde mterminal bile çalışmıyor kötü bi durum :))
terminal beta 6 da çalışıyor ancak electra bildiğin yakıyor telefonu.Winscp kullanıyorum mecbur, 7lerde sıkıntı oluyor herhalde mterminal bile çalışmıyor kötü bi durum :))
Bende hic ısınma olmadı @gokmenecer hocam coolstar suan bile tweet atti gece gündüz çalışıyor tırnağı taşa degmesinterminal beta 6 da çalışıyor ancak electra bildiğin yakıyor telefonu.
aynen dostum burdan indirebilirsin.:thumbsup:@gokmenecer üstad hangi filzayı kullanıcaz bendeki filzajailed etkinleştirme ekranı hata veriyor filzayı burdan mı indireceğiz?
Hocam 7’lerde problem var sanirimBen beta 10 kullanıyorum hem terminal hem filza jailbreak aktifken çalışıyor bende
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
genelde yüklü olan diğer tweaklerle çakıştığından sorun oluyor. Yüklü olan tweakleri kontrol edebilir misin?Hocam 7’lerde problem var sanirim
Onu kontrol etmek zor :)genelde yüklü olan diğer tweaklerle çakıştığından sorun oluyor. Yüklü olan tweakleri kontrol edebilir misin?
o kadar mı çok tweak var :)Onu kontrol etmek zor :)
Hocam 7’lerde problem var sanirimBen beta 10 kullanıyorum hem terminal hem filza jailbreak aktifken çalışıyor bende
Hocam tweak listeni ss alıp gönderebilir misin?Ben de 7 kullanıyorum :)
Hocam rica etsem sizde olmayan tweak hangisi soylermisiniz, çakışan tweak var sanirimBen de 7 kullanıyorum :)
Hocam tweak listeni ss alıp gönderebilir misin?Ben de 7 kullanıyorum :)
inapp çalışıyorLocalIAPstore calisiyor mu?
---- ----
alıntı yaptım ama kusura bakma.weatherlock tweak sadece kilit ekranında çalışıyor değil mi ? ana ekranda çalışmıyor.kilit ekranında bildirim gelince bildirimi açınca ana ekranda da çalışıyor.normalde kilidi açtığın anda çalışıyor mu ?![]()
![]()
![]()
Ayarlarından ana ekran içinde çalışmasını ayarlayabiliyorsunuzalıntı yaptım ama kusura bakma.weatherlock tweak sadece kilit ekranında çalışıyor değil mi ? ana ekranda çalışmıyor.kilit ekranında bildirim gelince bildirimi açınca ana ekranda da çalışıyor.normalde kilidi açtığın anda çalışıyor mu ?
tamam ama ayarladığım halde çalışmıyor.senden ricam sendeki ayarlarının ekran görüntüsünü atar mısınAyarlarından ana ekran içinde çalışmasını ayarlayabiliyorsunuz