Neler yeni

Tweak LittleX

içerisinde ayarları olması lazım onu bi kontrol et dostum.. olmadı repomuzdan BottomControlX i yükleyebilirsin.
Aga ayarlarini kontrol ettim olmuyor denetim merkezi ne asagidan ne yukaridan gelmiyor dedigin tweakde surekli reset atiyor cihaza

Hocam bottomcontrolX benzeri, iphoneX hareketlerine sahip telefonların dışındaki telefonlarda aynı işlevi yapan tweak var mıdır ?

Auxilium reposundaki LittleX güncellemesinden sonra statusbar kısmı çalışmamaya başladı. Başka bu sorunu yaşayan var mı ?

bende de hala littlex ve fluidity kurunca denetim merkezi çalışmıyor ne yukardan ne aşağıdan bottomcontrolx de sadece kilit ekranında çalışıyor.
ne yaptıysam düzeltemedim.

Mage yada Ezsecretsettings kullandın mı? Kullandıysan bu hareketler için olan ayarları değiştirdiysen ondan dolayı olabilir.

Mage yada Ezsecretsettings kullandın mı? Kullandıysan bu hareketler için olan ayarları değiştirdiysen ondan dolayı olabilir.
mage kullanmadım ezsecretsettings hatırlamıyorum ezcc yuklu ayarlarında en altta reset modules ayarı var onla uğraştım diye hatırlıyorum sadece

@gokmenecer tweak için söylediğin repoyu kullandım zaten hatta lockglyphx bunu kaldırmak için zorladı mage kontrol ettim hiç kurmamışım bile

@gokmenecer yok hocam hala aynı üstüne bottomcontrolx kurdum oda sadece kilit ekranda çalışıyor uygulama içinde vs çalışmıyor.
bi semirestorelite çalıştırcam galiba
[automerge]1527491505[/automerge]
@gokmenecer şimdi semirestore lite çalıştırdım hiç bir tweak yok icleaner çalıştırım plist dosyalarında sildi.şöyle bi durum var denetim merkezi hiç yok bende ?

Son düzenleme:
@gokmenecer hocam iphone x görünümünü yakalamak için bu tweak en iyisi mi oluyor şimdi? Youtube da fluidity, fluidity enabler gibi tweakler de gördüm kafam karıştı. Ben statusbar dock alttaki çubul ile uygulama kapatma kilit ekranının iphone x gibi butonlu olmasını istiyorum bu tweak her işi görüyor mu?

@gokmenecer hocam iphone x görünümünü yakalamak için bu tweak en iyisi mi oluyor şimdi? Youtube da fluidity, fluidity enabler gibi tweakler de gördüm kafam karıştı. Ben statusbar dock alttaki çubul ile uygulama kapatma kilit ekranının iphone x gibi butonlu olmasını istiyorum bu tweak her işi görüyor mu?
Littlex iyidir digerlerine göre. Sadece Statusbar istiyorsan repoda StatusbarX var kurabilirsin

iOs 10.2.1 için iPhone x durum çubuğu arıyorum statusbarx iOs 11 uyumlu iOs 10.2.1 uyumlu bildiğiniz bir tweak var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri