Aga ayarlarini kontrol ettim olmuyor denetim merkezi ne asagidan ne yukaridan gelmiyor dedigin tweakde surekli reset atiyor cihazaiçerisinde ayarları olması lazım onu bi kontrol et dostum.. olmadı repomuzdan BottomControlX i yükleyebilirsin.
Aga ayarlarini kontrol ettim olmuyor denetim merkezi ne asagidan ne yukaridan gelmiyor dedigin tweakde surekli reset atiyor cihazaiçerisinde ayarları olması lazım onu bi kontrol et dostum.. olmadı repomuzdan BottomControlX i yükleyebilirsin.
daha önce ezsecret settings veya mage tweak ini kurup ayarları değiştirdin mi? ondan kaynaklı olabilir.Aga ayarlarini kontrol ettim olmuyor denetim merkezi ne asagidan ne yukaridan gelmiyor dedigin tweakde surekli reset atiyor cihaza
onu iphonex dışındaki cihazlarda da kullanabilirsiniz.Hocam bottomcontrolX benzeri, iphoneX hareketlerine sahip telefonların dışındaki telefonlarda aynı işlevi yapan tweak var mıdır ?
Bahasettiklerini kullanmadim bottomcontrolx e girince cihaz respring atiyor x harici calismiyor galibaHocam bottomcontrolX benzeri, iphoneX hareketlerine sahip telefonların dışındaki telefonlarda aynı işlevi yapan tweak var mıdır ?
Güncellendiğinde tage benzer işlevleri var.
Tage tweakı var. Benzer işlevler atayabiliyorsunuz.Ne demek istediğinizi anlayamadım . Yardımcı olur musunuz ?
mage kullanmadım ezsecretsettings hatırlamıyorum ezcc yuklu ayarlarında en altta reset modules ayarı var onla uğraştım diye hatırlıyorum sadeceMage yada Ezsecretsettings kullandın mı? Kullandıysan bu hareketler için olan ayarları değiştirdiysen ondan dolayı olabilir.
Denemen lazım.. bende ip7 olmadığından deneme şansım da yok maalesef :(@gokmenecer onu getirir ama littlex çalışacak mı resim altta
Littlex iyidir digerlerine göre. Sadece Statusbar istiyorsan repoda StatusbarX var kurabilirsin@gokmenecer hocam iphone x görünümünü yakalamak için bu tweak en iyisi mi oluyor şimdi? Youtube da fluidity, fluidity enabler gibi tweakler de gördüm kafam karıştı. Ben statusbar dock alttaki çubul ile uygulama kapatma kilit ekranının iphone x gibi butonlu olmasını istiyorum bu tweak her işi görüyor mu?