Neler yeni

Tweak LittleX

1.3.6 sürümü ile bu çok daha stabil oldu. Ben bile bu güncellemesine kadar Fluidity kullanıyordum. 1.3.6 dan sonra LittleX kullanıyorum ;)
Sağolasın su an ben de onu kullanıyorum ama fluidity hiç kurmadım denemek için kurupta kirlilik yapmamaktayım dedim.

Teşekkürler oldu 5 defa basınca :)

Ayrıca kapatma tuşuna basılı tutunca Siri geliyor onu değiştirme ve kapatma menüsünün gelmesini sağlayabilir miyiz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayarlarda orginal screenshoot gesture yi aktif edin.

Teşekkürler oldu 5 defa basınca :)

Ayrıca kapatma tuşuna basılı tutunca Siri geliyor onu değiştirme ve kapatma menüsünün gelmesini sağlayabilir miyiz ?

Ayarlarda orginal screenshoot gesture yi aktif edin.

Hangi ayarladan Efendim nerenin ayarından ?

ip se kullanıyorum (11.1.2) . LittleX(1.3.6) tweakını kurup biraz kullanınca cihaz güvenli moda giriyor. Acaba çakışma veya başka bir şey olabilir mi? Yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum :)
Kullandığım tweaklar : Audiorecorder 2 , DeleteForever , DoubleTapLock (public) , EasySwitcherX , EzLocation , EzRespring , iCleaner Pro , LetMeKnow , LSPullToDismiss(public) MoreLinesNotification , NoblurFolderXI , NotTodaySatan , NoVoiceMail , RealCC , Sonus , SpotCC , SwitchLock , Twig , UnlockSound. Bunları kullanıyorum.
Ayrıca Ekran görüntüsü de alamıyorum :)

Ben satın almıştım son sürümde böyle bi seçenek var ayarlarında. Yalnız çok sarj yiyor malesef.

@edebaz littleX kullanıyorsanız easeySwitcherX e gerek yok onu silebilirsiniz.
Ayrıca aşağıdakileri deaktif edip deneyebilir misiniz?
- Sonus
- Twig
- morelinesNotification

LittleX 1.3.7 güncellemesiyle ısınma sorunu giderilmiş, ne zaman çıkar bir bilgi var mı?

Repo: veriyorum ama yasaklıyor kusura bakma

1.3.7 versiyonu var kullanıyorum ve telefon power tuşu aktif
Ses açma ve power tuşuna basınca resim çekebiliyorsunuz

@gokmenecer hocam littlex ve fluidity denedim denetim merkezi yok bataryanin ordan asagi cekiyom yine yok sagdan soldan getiren tweak vardi galiba yardimci olsan saygilar..

Geri