Neler yeni

Tweak LittleX

Bu tweak konusu digerleri gibi değil yani çok aktif sebebi nedir acaba çok güzel olduğundan mi yoksa konuya başka şeylerde mi yazılıyor mesela Fludity benzer tweak ona bu ilginin yarısı yok çok farklı güzellik varsa bende yukleyim ondan merak ettim su an Fluidity kullanıyorum

Fluidity de kullandım ama bu tweak daha iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam şuan tekrar güncellemi mi aldı ? Ayarlardaki icon tasarımı yapılmış sanırım farklı bi yenilik olup olmadığını anlayamadım.

LittleX for iOS 11 is available for early access on Patreon.

Get it (and more tweaks) now:

patreon.com/ioscreatix

Hocam şuan tekrar güncellemi mi aldı ? Ayarlardaki icon tasarımı yapılmış sanırım farklı bi yenilik olup olmadığını anlayamadım.

LittleX for iOS 11 is available for early access on Patreon.

Get it (and more tweaks) now:

patreon.com/ioscreatix
yok dostum. Sadece geliştiricisi ioscreatix isimli gruba dahil olduğunda bu vb diğer geliştirdiği tweakleri oranın patreon sayfasına taşıdı

Önceden çalışıyordu, bu versiyonda da çalışmıyor şuan. LittleX deaktive ediyorum, normale dönüyor. Noldu acaba

iPhone 6, iOS 11.0
Aşağıdan kaydırarak telefonu açmaya çalışınca pini girdiğim halde ana ekrana atmıyor, kilitli ekranın arkaplanı ana ekranınkiyle değişiyor öyle değişik bir buga giriyor.
Birde Türk Telekom olanlar için biraz kötü gözükebilir çünkü çok uzun olduğu için statusbara sığmıyor ve kayan yazı şeklinde çıkıyor, pek hoş gözükmüyor.
Docku kaldırmak için tweak kullandığım halde başka bir dock koyuyor.

iPhone 6, iOS 11.0
Aşağıdan kaydırarak telefonu açmaya çalışınca pini girdiğim halde ana ekrana atmıyor, kilitli ekranın arkaplanı ana ekranınkiyle değişiyor öyle değişik bir buga giriyor.
Birde Türk Telekom olanlar için biraz kötü gözükebilir çünkü çok uzun olduğu için statusbara sığmıyor ve kayan yazı şeklinde çıkıyor, pek hoş gözükmüyor.
Docku kaldırmak için tweak kullandığım halde başka bir dock koyuyor.
dock sorununu ayarlardan giderebilirsin.
Diğer sorunlar için de yüklü olan başka bir tweakle çakışma ihtimaline bakarak, yüklü olanları teker teker disable edip deneyebilir misin?

Arkadaşlar arka plan uygulamalarını kapatamiyorum
Eski ve yeni surumu denedim olmuyor yine de yardımcı olabilir misiniz ... yukarı sürüklediğimde ana ekrana geliyor

Eski ve yeni surumu denedim olmuyor yine de yardımcı olabilir misiniz ... yukarı sürüklediğimde ana ekrana geliyor

Ayarlardan "App Kill Sytle" kısmını "Swipe Up to Kill" olarak seçersen istediğin olacaktır.

Ayarlardan "App Kill Sytle" kısmını "Swipe Up to Kill" olarak seçersen istediğin olacaktır.

Öyle yapmışım zaten hocam yine de uygulama kapatmaya çalışırken ana ekrana atıyor

Geri