Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

iphone 7 için beta 2 sürümünü indiriyorum beta 3 uyumlu değil diye hata verdi bakalım beta 2 de ne olacak

1. Add support for 11.4 beta 1 - 11.4 beta 3 (multipath only tested on these firmwares) bu sürümlerde test edilmiş yanlış Bilgi vermeyelim

Üstadlar benim cihaz iPhone x sürüm 11.3 2-3 gündür uğraşıyorum olmuyor 2 sorum olacak lütfen yardım
1.bütün. İşlemler yapılırken cihaz usb ile pc ye bağlı mı olacak
2. Cydia impactor -electra ipa sını aldık sürükledik mail şifre falan cihaza indi Peki aşağıda install cydia Extender yazıyor onun için start basılacak mı ?

Ekli dosyalar

• 38347B50-B168-47A3-B0FC-189A97277C02.jpeg
    38347B50-B168-47A3-B0FC-189A97277C02.jpeg
    99.6 KB · Görüntüleme: 21
Direk sürükle üzerine, Apple ID bilgilerini girdikten sonra kendi kendine yükler. Başka bir şey yapmana gerek yok. Bu süreçte cihaz, USB kablo ile bilgisayara bağlı olmak zorunda. @idoido

u
Üstadlar benim cihaz iPhone x sürüm 11.3 2-3 gündür uğraşıyorum olmuyor 2 sorum olacak lütfen yardım
1.bütün. İşlemler yapılırken cihaz usb ile pc ye bağlı mı olacak
2. Cydia impactor -electra ipa sını aldık sürükledik mail şifre falan cihaza indi Peki aşağıda install cydia Extender yazıyor onun için start basılacak mı ?
uygulamaya özgü şifre oluşturdunuz değilmi apple id hesabınızla apple sitesinden onu gireceksiniz

Geri