coolstar tweetinde diğer cihazlar için yok diyor 7 ve 8 plus ve x için imzalar açık diyor ??? Diğer cihazlara kuran oldumu ??
[automerge]1531167375[/automerge]
.
İos 11.4 beta 3 electra jb destekliyor 7 plus 8 plus ve x cihazı olanlar i tunes ile kuruyor ama ilk olarakLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.ipsw indirip i tunes ile cihazınızı kurtarma moduna alıp güncelleye shift ile ipsw dosyasını seçip yüklüyorsunuz
iOS 11.4 Beta 3'ü deneyeceğim bakalım, 1.3 GB indi henüz.
Maalesef, başarısız sonuçlandı. Bildiğimiz üzere SE, 6 ve 6S cihazlarda yüklenmiyor. @YusufPala
Elimde 7 var?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.. iPhone 7 için olan bölümde, 11.4 Beta 3'ün en sağında linki var. İndirip, cihazı DFU moduna alarak, iTunes'tan yükleyebilirsin. iPhone 7 ve üstü için imzalar açıkmış, fazla sürmez diye tahmin ediyorum. Acele etsen iyi olur.
Bilgisayara, verdiğim linkten telefonuna uyumlu 11.4 Beta 3 IPSW dosyasını indireceksin, cihazını DFU moda alıp iTunes'a bağlayacaksın. Shift'e basılı tutarken, Geri Yükle butonuna basacaksın. IPSW dosyasını seç, sonra kendisi yükler. Bilgisayar şart. (Windows üzerinden anlattım)Telefon üzerinden direk kuramıyorum, d'mi?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iphone 7 için doğru 11.4 beta 3 lınkı verebılecek biri var mı*