Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

coolstar tweetinde diğer cihazlar için yok diyor 7 ve 8 plus ve x için imzalar açık diyor ??? Diğer cihazlara kuran oldumu ??
[automerge]1531167375[/automerge]
.

Son düzenleme:
coolstar tweetinde diğer cihazlar için yok diyor 7 ve 8 plus ve x için imzalar açık diyor ??? Diğer cihazlara kuran oldumu ??
[automerge]1531167375[/automerge]
.

Iphone 7 var, ne yapmam gerek?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İos 11.4 beta 3 electra jb destekliyor 7 plus 8 plus ve x cihazı olanlar i tunes ile kuruyor ama ilk olarak ipsw indirip i tunes ile cihazınızı kurtarma moduna alıp güncelleye shift ile ipsw dosyasını seçip yüklüyorsunuz

İos 11.4 beta 3 electra jb destekliyor 7 plus 8 plus ve x cihazı olanlar i tunes ile kuruyor ama ilk olarak ipsw indirip i tunes ile cihazınızı kurtarma moduna alıp güncelleye shift ile ipsw dosyasını seçip yüklüyorsunuz

7 olanlar için geçerli değil mi?

Elimde 7 var?

. iPhone 7 için olan bölümde, 11.4 Beta 3'ün en sağında linki var. İndirip, cihazı DFU moduna alarak, iTunes'tan yükleyebilirsin. iPhone 7 ve üstü için imzalar açıkmış, fazla sürmez diye tahmin ediyorum. Acele etsen iyi olur.

. iPhone 7 için olan bölümde, 11.4 Beta 3'ün en sağında linki var. İndirip, cihazı DFU moduna alarak, iTunes'tan yükleyebilirsin. iPhone 7 ve üstü için imzalar açıkmış, fazla sürmez diye tahmin ediyorum. Acele etsen iyi olur.

Telefon üzerinden direk kuramıyorum, d'mi?

Telefon üzerinden direk kuramıyorum, d'mi?

Bilgisayara, verdiğim linkten telefonuna uyumlu 11.4 Beta 3 IPSW dosyasını indireceksin, cihazını DFU moda alıp iTunes'a bağlayacaksın. Shift'e basılı tutarken, Geri Yükle butonuna basacaksın. IPSW dosyasını seç, sonra kendisi yükler. Bilgisayar şart. (Windows üzerinden anlattım)

iphone x ile 11.4 beta 3 kurdum, electra yükledim , uçak modu wifi kapadım fakat her deneyişimde hiçbir değişiklik olmuyor :/

Phone 8 plus var arkadaşlar.Sürüm 11.4 nasıl eski 11.3.1 sürümüne alabilirim ? Ya da nasıl jealbreak yapabilirim. ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Geri