Ya nasıl yaptınız ya ilk defa yapıcam lütfen biri özelden yardım edebilirmi yazdıklarınızın yarısını anlamadım lütfennnn
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
40 kere aynı şekil denedim adamların kendi yazdığı yöntemleri denedim olmuyor şimdi yedek alıyorum herşeyi sıfırla yapıp tekrar deneyeceğim olmazsa yapacak bişey yok malesef
Ya nasıl yaptınız ya ilk defa yapıcam lütfen biri özelden yardım edebilirmi yazdıklarınızın yarısını anlamadım lütfennnn
acil bir sorunum var jailbreak yaparken start jailbreak a bastım restarting dedi ve yaklaşık 2 saattir sürekli kendi kendini yeniden başlatıyor acil yardım edebilecek birisi var mı?
herşeyi denedim olmuyor lütfen yardım edinHome + Güç tuşuyla yeniden başlatın( iPhone 7 altı cihazlar için)
JailbreakTR
herşeyi denedim olmuyor lütfen yardım edin
yok üstad ya naptıysam olmuyor rootfs remount hatası veriyor kafayı yicemArkadaşlar touch id, parola konun servisleri, wifi, bluetooth kapatın ve uçak moduna alıp deneyin
Bu arada tethered mı jb? Henüz yüklemedim.
Bunu cozebilen var mi? Silinmiyor source.
Kaydirilmiyor ki hocam, yuklu gelen bi source ama hata veriyor
Pek bilginiz yoksa biraz bekleyin benceMerhaba benimde iPhone 6s var sürüm 11.3.1 surumu cıhazımı yeni sıfır aldım jb yapsam mı bilemedim
Pek bilginiz yoksa biraz bekleyin bence
Evet çok daha hassas. Bence biraz bekleyin sorunlara çözüm çıksın.Abim iOS 7 dem beri kullandım abım ama şimdiki jbler iOS 7 ve 8 gıbı değil maalesef
Denemeye devamArkadaşlar Siri kapalı, güncelleme dosyası silindi, iphone'umu bul kapalı, tüm ağ iletişimi kesik, parola yok ve telefon uçak modunda ama hala yükleyemiyorum defalarca restart ettim sayısını unuttum artık electrayı silip tekrar tekrar kurdum cihazda sadece 1 defa adım 2/3'e geldi ve restarttan sonra yine adım 1/3 de kalıp restartlamaya devam etti hiçbir gelişme yok dünden beri ne yapacağımı şaşırdım yardım edin