Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Ya nasıl yaptınız ya ilk defa yapıcam lütfen biri özelden yardım edebilirmi yazdıklarınızın yarısını anlamadım lütfennnn

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

acil bir sorunum var jailbreak yaparken start jailbreak a bastım restarting dedi ve yaklaşık 2 saattir sürekli kendi kendini yeniden başlatıyor acil yardım edebilecek birisi var mı?

acil bir sorunum var jailbreak yaparken start jailbreak a bastım restarting dedi ve yaklaşık 2 saattir sürekli kendi kendini yeniden başlatıyor acil yardım edebilecek birisi var mı?

Home + Güç tuşuyla yeniden başlatın( iPhone 7 altı cihazlar için)

JailbreakTR

Arkadaşlar touch id, parola konun servisleri, wifi, bluetooth kapatın ve uçak moduna alıp deneyin

beyler ucak modu filan boş 6. denemede oldu jb li artik telefonu bir kere ynidn baslatin sonra deneyin ard arda

ios 11de wifi’yi ayarlardan kapatmak gerekiyor olabilir, yoksa wifi’ı uykuya alıyor. Belki ondan da olabilir.

Bunu cozebilen var mi? Silinmiyor source.

Ekli dosyalar

• 0403F70C-9C92-4503-88A4-412CAA4179F0.png
    0403F70C-9C92-4503-88A4-412CAA4179F0.png
    50.2 KB · Görüntüleme: 47
Hata alanlar iphonemu bul u kapatsın şifreyi kaldırsın birde güncellemeyi silsin hadi kolay gelsin

Ekli dosyalar

• 639D0A1D-31B1-41D8-8F69-A1BEE2AC5926.png
    639D0A1D-31B1-41D8-8F69-A1BEE2AC5926.png
    499.5 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba benimde iPhone 6s var sürüm 11.3.1 surumu cıhazımı yeni sıfır aldım jb yapsam mı bilemedim

Arkadaşlar Siri kapalı, güncelleme dosyası silindi, iphone'umu bul kapalı, tüm ağ iletişimi kesik, parola yok ve telefon uçak modunda ama hala yükleyemiyorum defalarca restart ettim sayısını unuttum artık electrayı silip tekrar tekrar kurdum cihazda sadece 1 defa adım 2/3'e geldi ve restarttan sonra yine adım 1/3 de kalıp restartlamaya devam etti hiçbir gelişme yok dünden beri ne yapacağımı şaşırdım yardım edin

Arkadaşlar Siri kapalı, güncelleme dosyası silindi, iphone'umu bul kapalı, tüm ağ iletişimi kesik, parola yok ve telefon uçak modunda ama hala yükleyemiyorum defalarca restart ettim sayısını unuttum artık electrayı silip tekrar tekrar kurdum cihazda sadece 1 defa adım 2/3'e geldi ve restarttan sonra yine adım 1/3 de kalıp restartlamaya devam etti hiçbir gelişme yok dünden beri ne yapacağımı şaşırdım yardım edin
Denemeye devam

Geri