İos 11.4 beta 6 jb destekliyor 7 plus 8 plus ve x cihazı olanlar i tunes ile kuruyor ama ilk olarakPhone 8 plus var arkadaşlar.Sürüm 11.4 nasıl eski 11.3.1 sürümüne alabilirim ? Ya da nasıl jealbreak yapabilirim. ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Cihazın tam modeli?burdan indirdiğimn dosya cihazınız için uyumlu değil dedi
Beta 6 ile ilgili bir Bilgi görmedim beta 3 ten bahsediliyor bilginin kaynağı neresidirİos 11.4 beta 6 jb destekliyor 7 plus 8 plus ve x cihazı olanlar i tunes ile kuruyor ama ilk olarakLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.ipsw indirip i tunes ile yüklüyorsunuz
Arkadaşlar 11.4 beta 3 e kadar jailbreak desteği var.. beta 6 değil..
iphone 7 için beta 2 sürümünü indiriyorum beta 3 uyumlu değil diye hata verdi bakalım beta 2 de ne olacak
Buyur dostum. iPhone 7 içiniphone 7 için doğru 11.4 beta 3 lınkı verebılecek biri var mı*
Buyur dostum. iPhone 7 içinLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol..
maalesef itunes hata veriyorBuyur dostum. iPhone 7 içinLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol..
Ben denemedim. İstek üzerine linki paylaştım.Denedin sen ıphone 7 için?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uygulamaya özgü şifre oluşturdunuz değilmi apple id hesabınızla apple sitesinden onu gireceksinizÜstadlar benim cihaz iPhone x sürüm 11.3 2-3 gündür uğraşıyorum olmuyor 2 sorum olacak lütfen yardım
1.bütün. İşlemler yapılırken cihaz usb ile pc ye bağlı mı olacak
2. Cydia impactor -electra ipa sını aldık sürükledik mail şifre falan cihaza indi Peki aşağıda install cydia Extender yazıyor onun için start basılacak mı ?
Aynı dediğiniz gibi yaptım 1/3 resetleyip duruyor başka da bişi yok :(Direk sürükle üzerine, Apple ID bilgilerini girdikten sonra kendi kendine yükler. Başka bir şey yapmana gerek yok. Bu süreçte cihaz, USB kablo ile bilgisayara bağlı olmak zorunda. @idoido
Evet hal ettim electra cihaza yükleniyor sonrası YÖK 1/3 reset reset hep böleu
uygulamaya özgü şifre oluşturdunuz değilmi apple id hesabınızla apple sitesinden onu gireceksiniz
Biraz forumu araştırsanız arkadaşlar.. Her sorunuzun cevabı var forumda.. Electra 11.3.1 w/Multi_Path Onaylı bunu yükle sorunsuz olur...Aynı dediğiniz gibi yaptım 1/3 resetleyip duruyor başka da bişi yok :(
beta 3 için imzalar açık şu anda 1 ve 2 için değilbeta 2 yi kuruluma başlarken itunes 3194 hatası verdi