![]()
Bu andrew wiik kim oluyor taniyormusunuz?
Öyle de çok üstüne gittiler adamın gerçi hemen 11.3.1’e geçin diyen kendisiydi yani keyfine bağlı biraziOS 12 yazmış. Onunla beraber paylaşmaz demi ? 3-4 ay bekletmez bizi
[automerge]1529221938[/automerge]
Adam da haklı bir yerde. Bağış falan fistan bir şey diyor. Bağış yapanlar boşa mı yaptı. Bittiyse paylaşsın işte![]()
İroni olarak mı yazıyor acabaO andrey wiik coolstar ın kankası
Sürekli ona takılıyor tanıdık olmasa şimdiye yüzdefa engellerdi onu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İroni olarak mı yazıyor acaba
Yayınlama ile ilgili değilde açıkla ilgili bu tweet muhtemelen bu açık iOS 12 de de çalışacakYeni bi tweet attı bu pwn bugün yayınlamama ihtimali yoktur inşallah
Böyle birşey dersek bizi topa tutarlariOS 12.0 a geçip mi jb beklesek![]()
ben bekledim bekledim bisey olmadigini gordum :) wifi sorununa gore 11.4e gecdim.simdi ios 12 ciksaydida ona gecerdim:)iOS 12.0 a geçip mi jb beklesek![]()
Şaka yapıyorum zaten 10.3.3 te iken g0blin rc2 çıkmıştı zevkine 11.2.5 geçtim oradan 11.3.1 pişmanım. Jailbreak gelsin az kullanalım shsh bloblarımızı alalım, 12.x sep uyumluluğundan 12 ye kolayca geçerizBöyle birşey dersek bizi topa tutarlarmevcut sürümümüz için jailbreak yayınlansın sonrasına bakarız
Coolstar ın yeni bugu öncekinden çok daha iyi. Corelliumhq ve pwn nin cihazında test edildi diyorEkli dosyayı görüntüle 4248
Ne demek isteniyor