Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Ama açık iOS 12'de de var diyor. Şimdi paylaşsalar jb'yi iOS 12 finalinde o açığı kapatırlar. iOS 12 JB'si hayal olur. Ya bekletecek 12'ye kadar ya da paylaşacak. Yüzde elli yüzde elli artık. :D:D

IOS 12 açığını Coolstar mı bulmuş🤦‍♂️

İnanmayın öyle mesajlara , Keen Lab grubu dün bir IOS 12 video'sunu yayınladı oda altında kalmak istemiyor işte blöf yapıyor

Elindeki Exploit ile bir ilerleme kayıt etmedi halen ve Ian Beer süper açıklamasına rağmen(ReadME) halen aynı yerde sayıyor.

Tamam gelişmeler var ama iki adım atıyor bir adım düşüyor

o arada IOS 12 açığını buldum inşallah Apple kapatmaz diyor🤦‍♂️

Açıkları buluyor ama elindeki Exploit'i bir türlü çekirdeğe bağlayamıyor.

Corellium'da Cihaz bırakmadı

En büyük problem yeniden başlatmayı oturtamıyor yani şimdi yayınlasa bile işimize yaramaz.

G0blin gibi... imdadına DoubleH3lix yetişti

JailbreakTR

Adam akıllı jailbreak ios 11 in son sürümünde çıkar, ios 12 yayınlanır o zamanda

Apple IOS 7 den beri her 2 sürümden Sonra tam bir değişiklik yapıyor yazılımda.

Örnek:
IOS 7-8 benzerlik %80
IOS 9-10 benzerlik %80
IOS 11-12 benzerlik %90

Başka örnek:IOS 9.3.3 deki bir açık IOS 10 beta1'de kapatılmıştı.

JailbreakTR

@efsane6 ama gerçekten 0day açığı yaşıyor olabilir luca da 12 var demişti bu mükemmel olur 0day 8.4.1 den beri en iyi exploit.( mach_portal'dan bahsetmiyorum bile çok bugy idi.)
[automerge]1529231306[/automerge]
Apple IOS 7 den beri her 2 sürümden Sonra tam bir değişiklik yapıyor yazılımda.

Örnek:
IOS 7-8 benzerlik %80
IOS 9-10 benzerlik %80
IOS 11-12 benzerlik %90

Başka örnek:IOS 9.3.3 deki bir açık IOS 10 beta1'de kapatılmıştı.

JailbreakTR
Hocam bir ara luca demişti ki 0day çekirdeğe çok yakın bir exploit diye anlatmıştı .

@efsane6 ama gerçekten 0day açığı yaşıyor olabilir luca da 12 var demişti bu mükemmel olur 0day 8.4.1 den beri en iyi exploit.( mach_portal'dan bahsetmiyorum bile çok bugy idi.)

Luca ve Marco grassi'nin bulduğu açık halen IOS 12 beta1'de çalışıyor (yaluX)

örnek: dünkü video

JailbreakTR

@efsane6 Hocam cydia falan sorunsuz çalışıyor diyorlar 11.3.1 için.Şuan görünen tek sorun yeniden başlatılınca oluşan veri kaybımı? Sadece o hatanın giderilmesini mi bekliyoruz ?

Benim ip6s 11.3 de jb için heryerde 11.3.1 konuşuluyor ne yapmamı tavsiye edersiniz 11.3.1 e güncelleyebilir miyim ??

Bende o sürümdeyim ama betadayım yeni sürüm var diyip duruyor. Jb çıkınca 64 bit pc bulup 11.3.1 restore etmem gerek.

Betalar süreli olduğu için ilk yapacağın iş FR+11.3.1 yoksa geç olabilir

JailbreakTR

Verin şu Çoşkuyu artık.

221d5503bb021ffdfd95461c0d67d844.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O degilde kimse dememis 2 adet cydia simgesi nasil var diye 😅 ipadde nasil oluyor bilmiyorum ama sacma geldi bana

Son düzenleme:
Abi adam seni etiketlemiş reklamını yapmış sen gidip adama hakaret ediyorsun bunlar kendilerini insanlara yardım ederken eziyor ya bu deli ediyor beni

Geri