Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

fabf228d8970db72688481d73531f0b4.png

Hayirli olsun bize cabuk yayinlarlar inşallah

iOS 12 yazmış. Onunla beraber paylaşmaz demi ? 3-4 ay bekletmez bizi 😁😁
[automerge]1529221938[/automerge]
2d8f302a48f9ac0604cdfd8a2ff2c03a.png

Bu andrew wiik kim oluyor taniyormusunuz?

Adam da haklı bir yerde. Bağış falan fistan bir şey diyor. Bağış yapanlar boşa mı yaptı. Bittiyse paylaşsın işte 😁

iOS 12 yazmış. Onunla beraber paylaşmaz demi ? 3-4 ay bekletmez bizi 😁😁
[automerge]1529221938[/automerge]

Adam da haklı bir yerde. Bağış falan fistan bir şey diyor. Bağış yapanlar boşa mı yaptı. Bittiyse paylaşsın işte 😁
Öyle de çok üstüne gittiler adamın gerçi hemen 11.3.1’e geçin diyen kendisiydi yani keyfine bağlı biraz

O andrey wiik coolstar ın kankası
Sürekli ona takılıyor tanıdık olmasa şimdiye yüzdefa engellerdi onu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İroni olarak mı yazıyor acaba

Kızdırıyor işte takılıyor arkadaşına aklınca

Dünde misal bir twit atmıştı coolstarı kızıdırmam lazım ama profesyonelce birşey bulmam gerek falan filan diye
Arkadaşı olduğuna eminim ben
Yoksa o kadar takılmaya kesin engellerdi onu

Ben misal bir devoloper a daha önce satın aldığım tweaki gincellemesi için yazdım twitterdan adam cevap vermedim bir iki derken adam beni engelledi oysa sadece güncellermisin diye sormuştum
Adrey wiik mi ne haltsa (m)adamı sürekli taciz ediyor o engelemezmi

Böyle birşey dersek bizi topa tutarlar 😁 mevcut sürümümüz için jailbreak yayınlansın sonrasına bakarız
Şaka yapıyorum zaten 10.3.3 te iken g0blin rc2 çıkmıştı zevkine 11.2.5 geçtim oradan 11.3.1 pişmanım. Jailbreak gelsin az kullanalım shsh bloblarımızı alalım, 12.x sep uyumluluğundan 12 ye kolayca geçeriz

Ama açık iOS 12'de de var diyor. Şimdi paylaşsalar jb'yi iOS 12 finalinde o açığı kapatırlar. iOS 12 JB'si hayal olur. Ya bekletecek 12'ye kadar ya da paylaşacak. Yüzde elli yüzde elli artık. :D:D

Ne zamandır burada sessiz sessiz takipteyim her bildirimi bir umutla açıyorum hadi güzel bir haberin verin arkadaşlar bu gün

Geri