O degilde kimse dememis 2 adet cydia simgesi nasil var diye![]()
Onlar için 2 tane cydia simgesi koymak zor olmasa gerek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O degilde kimse dememis 2 adet cydia simgesi nasil var diye![]()
Yakalandım mıGuzel kivirdin hocam![]()
Şimdide dinlenmem lazım diyorAbi adam seni etiketlemiş reklamını yapmış sen gidip adama hakaret ediyorsun bunlar kendilerini insanlara yardım ederken eziyor ya bu deli ediyor beni
shsh 2 kaydım var yarın (noncereboot ve 64bit pc ile)geçeceğimBetalar süreli olduğu için ilk yapacağın iş FR+11.3.1 yoksa geç olabilir
JailbreakTR
O degilde kimse dememis 2 adet cydia simgesi nasil var diyeipadde nasil oluyor bilmiyorum ama sacma geldi bana
ipadlerde boyle imis.recent apps misaliOnlar için 2 tane cydia simgesi koymak zor olmasa gerek.
Benim ve şerif abi icin hava hoş bizimki JAİLBREAK li İPHONE x ler![]()
ios 11.3 beta 6 yadami gelecek jb?Bıraksın güncelleme engelleyiciyi onu biz hallederiz.En azından betayı salsın bakalım
evetios 11.3 beta 6 yadami gelecek jb?
Açık hocam.Betaların imzası halen açıkmı belki bizde geçeriz jailbreak çıkınca
Açık hocam.
Nereden vardınız bu kanıya?Jai̇lbreak gelmiyor iOS 12 sürümünü bekleyecekler !!
tesekkurler hocam simdi betada gelen guncelleme bildirimini tvos ile stop edemezmiyiz?
Shsh varsa var yoksa yok.Hea bu arada betadan ios11.3.1 e geçiş var dimi
Hocam o konuyu bilmiyorum bir arkadaş tvos yüklediği halde bildirim gelmiştitesekkurler hocam simdi betada gelen guncelleme bildirimini tvos ile stop edemezmiyiz?
Eyvallah bir salsalar jailbreak i bizde geçerdik ama çıkmadan asla geçmiycem herkes geçti günlerdir deliriyor ben olsam kırmıştım telefonu
Shsh varsa var yoksa yok.
[automerge]1529245807[/automerge]
Hocam o konuyu bilmiyorum bir arkadaş tvos yüklediği halde bildirim gelmişti
Eyvallah bir salsalar jailbreak i bizde geçerdik ama çıkmadan asla geçmiycem herkes geçti günlerdir deliriyor ben olsam kırmıştım telefonu