Tamam teşekkürlerEvet yapabilirsiniz, sadece sıfırlama için Future Restore’u kullanamazsınız
Tamam teşekkürlerEvet yapabilirsiniz, sadece sıfırlama için Future Restore’u kullanamazsınız
Fırtına öncesi sessizlik hocam sessizlik bozulunca tam bozulur biraz sabretmek lazım .Ortam aşırı sessiz bütün geliştiriciler exploite odaklanmış durumda hele coolstar hiç ses yok
Future Restore çalıştığı sürece geri yükleyebileceksiniz ancak bu ne olursa olsun olarak değil. Elmada kalırsanız muhtemelen güncellemek zorunda kalacaksınız.Bu araç yayınlandı,ancak shsh2 bloobs var offical ios 11.3.1 deyim jbtan dolayı yazılımımda değişikler yapıp sistemi bozarsam bu araçla tekrar ios 11.3.1 atabilecekmiyiz ?
Abiler ipad 5 9.7 tablet var shsh kaydi almak istiyorumda bu internal name model kismina ney yazmam gerekiyor?
![]()
Hiç elmada kalmadım birtek hücresel veriye bağlanmıyordu cihaz, nasıl değişikler yapmışsam jb atınca kurulu gelen cydi eklentisidir diye kaldırdığım paketler yüzünden olduFuture Restore çalıştığı sürece geri yükleyebileceksiniz ancak bu ne olursa olsun olarak değil. Elmada kalırsanız muhtemelen güncellemek zorunda kalacaksınız.
Hocam imzalar kapandığı için otomatikmen mahrum kalıyoruz imzalar açıksa tekrar aynı sürüme dönüp tekrar jb yapabilirsiniz ama .elmada kalinca jailbreaktan mahrum kaliyoruz dimi imzali ipa attigimiz icin ?
iphone 4 4s olsaydi o mümkün olurdu ama hocam malum 6sHocam imzalar kapandığı için otomatikmen mahrum kalıyoruz imzalar açıksa tekrar aynı sürüme dönüp tekrar jb yapabilirsiniz ama .
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.Hocam cihazınızın internal name /Model ine buradan bakabilirsiniz
Önemli Değil hocam iyi forumlar.Tm buldum tşk.
Hayır. Sadece 11.3.1 e geri yükleme için kullanabilirsiniz.Arkadaşlar peki biz bu noncereboot1131 aracıyla 11.2.6 ya downgrade yapa bilecekmiyiz?
Hayır. Sadece 11.3.1 e geri yükleme için kullanabilirsiniz.
Kaydın yoksa geçemezsin.
Peki 11.3 betaya jailbreak çıkacak mı ona göre 12ye geçeyim. Cevabınız için teşekkürler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki 11.3 betaya jailbreak çıkacak mı ona göre 12ye geçeyim. Cevabınız için teşekkürler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
LiberiOS güncellenecekmiş coolstar dan önce gelebilir onun içinde installer olacak
Ben aşağısında ki yorumlara göre söylüyorum ayrıca Qilin ekibi de öyle şeyler söylüyor eklenecek gibi duruyor bana göreAçıklamalara bakılırsa evet güncellenecek ama installer gelme gibi bi durumu yok
JailbreakTR