Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Ayıpsın karşim :d eski customculardan kim kaldı yemişim jb sini yemişim cydiasını bizim dağ gibi rootumuz var. :D
[automerge]1528914521[/automerge]
Hem dev accountda istemiyor. Afgsgsshjdjd
Arabaya acımasam basıcam rootu :D

Ekli dosyalar

• 078CF24D-98E8-40E5-88A8-E3E76DFDADF7.jpeg
    078CF24D-98E8-40E5-88A8-E3E76DFDADF7.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 78
Güncel haberleri burdan öğrenin

9c30d3b3cb4e8a17b234096557b9113d.jpg

VFS expoit ve IOS 11 - 11.3.1 arası

JailbreakTR

Bileydim o kadar çile çekip 11.3.1’e geçmezdim, kalırdım 11.2.5’te 😁

Ulan ben ne şanslı adamım iphone x aldım 256 gb direk 11.3.1 ile çıktı 😂😂😂
[automerge]1528932617[/automerge]
Evet coolstar başladı çalısmaya iphone x üzerinde

Son düzenleme:
Sadece iPhone x için JB çıkartmaz herhalde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam adamın bi hayatı var :) jailbreak gibi bi görevi yok ki adamın sürekli bizim için oturup çalışacak hali yok ama bence yarın kritik gün yarın akşama doğru bi gelişme yaşanabilir

Hocam adamın bi hayatı var :) jailbreak gibi bi görevi yok ki adamın sürekli bizim için oturup çalışacak hali yok ama bence yarın kritik gün yarın akşama doğru bi gelişme yaşanabilir
dün de yayında aynı konuyu konuştuk :D biraz zaman verin ona da.. kendi hayatını yaşasın..

Sonuçta jailbreak yapması zorunlu olduğu bir şey değil, insiyatif aldı ve yapmaya çalışıyor ;)

Şöyle bi haber vereyim LiberiOS manuel tweak yükleyebildiğimiz jailbreak üzerinde son çalışmalarını yapıyormuş bugün gelebilirmiş o gelince electra dan önce kullanabiliriz houdini gibi semi olmayacaj
[automerge]1528966262[/automerge]

Futurerestore de geliyor çıkmış test ediyormuş betadakiler takip etsin bu adamı electra takımında açıkladığı anda yükleyip 11.3.1 geçsinler çok sürmez akşama gelir gibi

Son düzenleme:
Şöyle bi haber vereyim LiberiOS manuel tweak yükleyebildiğimiz jailbreak üzerinde son çalışmalarını yapıyormuş bugün gelebilirmiş o gelince electra dan önce kullanabiliriz houdini gibi semi olmayacaj
[automerge]1528966262[/automerge]

Futurerestore de geliyor çıkmış test ediyormuş betadakiler takip etsin bu adamı electra takımında açıkladığı anda yükleyip 11.3.1 geçsinler çok sürmez akşama gelir gibi
ios 11.3.1 geçişler kapalı, ben şuan 11.3.1 deyim sırf i6 ya iphone x teması için bekliyorum, sadece ios 11 e özeldi sanırım

ios 11.3.1 geçişler kapalı, ben şuan 11.3.1 deyim sırf i6 ya iphone x teması için bekliyorum, sadece ios 11 e özeldi sanırım
O normal geçişler kapalı bu futurerestore kullanılan geçiş imzalar açıkta olsa kapalı da geçiş yapılıyor

Çift JB araçların yüklenmeleri değişik oluyor ToPanga error hatası gibi hatalar alabilirsin ilerde.

Cydia APT(strict) , Core Utilities gibi system Dosyaları uyuşmuyor

Örnek: 9.1 - 9.3.4 HomeDepot
ve jailbreakMe 9.1 - 9.3.4...

JailbreakTR

Merhabalar bende iPhoneX var iOS 11.3.1 de bekliyorum dfu ile itunesdan restore yaptım elimde ssh kaydı falan hic bisey yok ben jb yapabilecekmiyim :DD

Merhabalar bende iPhoneX var iOS 11.3.1 de bekliyorum dfu ile itunesdan restore yaptım elimde ssh kaydı falan hic bisey yok ben jb yapabilecekmiyim :DD
Dostum bu jailbreak ile ilgili değil bu örneğin 11.3.1 geçememiş ama kaydını almış Kişiler jailbreak gelecek sürüme düşürebilecekler hemde kapalı imzalarda

Geri