Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

@Blackcodetech şimdi konu farklı ama arkadaşın annesi vefat etmiş Allah rahmet eylesin. sana sorum olacaktı
Bahsettiğiniz uygulama henüz güvenilir değil test aşamasındalar geliştirici olmayanların kullanması tavsiye edilmiyor.
Ayrıca iTunes yedeği ile çalışan cihaza geri yükleme yapabilirsiniz. Bahsettiğiniz aracı kullanırken (bootloop)elma da kalırsanız yedeğiniz bir işe yaramaz.

Arkadaşlar kardeşler hepinizden Allah razı olsun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah hasta olanlara şifa dertlilere deva ölmüşlerimize de rahmet eylesin hepiniz sağolun bir kez daha bir aile olduğumuzu hatırlattınız burda bana sevdiği kanserden vefat eden kardeşim unutma rabbim sevdiği kullarını yanına erken alırmış hiç üzülme sakın rabbim sevdiği kullarının arasına katsın senin sevdiğini sana da sabırlar ihsan eylesin dilerim tekrar birlikte olucaksınız inşallah öbür alemde

Herkes ten konuyu dağıttığımız için özür diliyorum
Gelelim asıl konuya yarın bayram herkesin bayramını kutluyorum dilerim en kısa sürede jailbreak çıkar da çifte bayram edersiniz
Saygı sevgi ile

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yani hiç bir bilgi paylaşmayalımmı insanlara. boş bir forum mu olsun
Soyle özetlim iOS 11 Jb çıktığı zaman sadece coolstar yoktu bir kaç geliştirici daha Jb çıkardı haliyle yükleyenler oldu lakin coolstarin Jb aracı çıktığında buralar Jb hatalarıyla doldu hep çakışma oldu biz bu durumu forumda belirttik destek verilmeyeceğini de söyledik ama buna rağmen insanlar kendi bildiklerini okudu ve yükledi sonra ne oldu yardım beklediler biz desteğimizi esirgemedik cozum yolları sağladık. Yanlış yönlendirildikten sonra o bilginin bence pek bir önemi yoktur tabiki bilgi paylaşımı yapabilirsiniz ama bu konu biraz hassas ve önemli. Yıllardir bu işin içinde olanlar sizlere yol gösteriyorsa bu yolu takip etmeniz size katkı sağlar emin olabilirsin.

Soyle özetlim iOS 11 Jb çıktığı zaman sadece coolstar yoktu bir kaç geliştirici daha Jb çıkardı haliyle yükleyenler oldu lakin coolstarin Jb aracı çıktığında buralar Jb hatalarıyla doldu hep çakışma oldu biz bu durumu forumda belirttik destek verilmeyeceğini de söyledik ama buna rağmen insanlar kendi bildiklerini okudu ve yükledi sonra ne oldu yardım beklediler biz desteğimizi esirgemedik cozum yolları sağladık. Yanlış yönlendirildikten sonra o bilginin bence pek bir önemi yoktur tabiki bilgi paylaşımı yapabilirsiniz ama bu konu biraz hassas ve önemli. Yıllardir bu işin içinde olanlar sizlere yol gösteriyorsa bu yolu takip etmeniz size katkı sağlar emin olabilirsin.

Arkadaşlar bu konularda tecrübeye güvenin ve sabırlı olun sabrın sonu selamet efsane hocam sizleri düşünüyor emin olabilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri