Kanserin her türlüsü zor Allah yardımcıları olsun
Rahmetli Annemde kanser hastasıydı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başın saolsun
Bahsettiğiniz uygulama henüz güvenilir değil test aşamasındalar geliştirici olmayanların kullanması tavsiye edilmiyor.@Blackcodetech şimdi konu farklı ama arkadaşın annesi vefat etmiş Allah rahmet eylesin. sana sorum olacaktı
Electra ne zaman çıkması bekleniyor. Coolstar(Bahsettiğiniz uygulama henüz güvenilir değil test aşamasındalar geliştirici olmayanların kullanması tavsiye edilmiyor.
Hocam sürümü yakalamışsın bence acele etmeye hiç gerek yok muhtemelen tweak uyumluluğu felan derken 1 ay sürer .Electra ne zaman çıkması bekleniyor. Coolstar(Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.) ın sitesini sürekli kontrol ediyorum. Fikriniz var mı?
Çalışmalar devam ediyor zaman vermek zor ama yakın zamanda çıkması bekleniyorElectra ne zaman çıkması bekleniyor. Coolstar(Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.) ın sitesini sürekli kontrol ediyorum. Fikriniz var mı?
Su anda Osiris diye bir sey yayinlandi ama
Ne kadar guvenilir oldugunu bilmiyorum
ne anlama geliyor bu ipa ?
@efsane6 hocamızın dediklerine kulak verin.osiris kb aracı ile dosya sistemine erişildiğini söylüyor
@Yomarion61 ve @alsha
Paylaştığınız link veya görüntülerin bize hiç bir faydası yoktur.
Coolstar'ı Bekleyin.
JailbreakTR
yani hiç bir bilgi paylaşmayalımmı insanlara. boş bir forum mu olsun
sizi mesgul eden kim? bu ipanin ne anlama geldigin sorduk.zaten bura jb sohbet odasi degilmi?
Soyle özetlim iOS 11 Jb çıktığı zaman sadece coolstar yoktu bir kaç geliştirici daha Jb çıkardı haliyle yükleyenler oldu lakin coolstarin Jb aracı çıktığında buralar Jb hatalarıyla doldu hep çakışma oldu biz bu durumu forumda belirttik destek verilmeyeceğini de söyledik ama buna rağmen insanlar kendi bildiklerini okudu ve yükledi sonra ne oldu yardım beklediler biz desteğimizi esirgemedik cozum yolları sağladık. Yanlış yönlendirildikten sonra o bilginin bence pek bir önemi yoktur tabiki bilgi paylaşımı yapabilirsiniz ama bu konu biraz hassas ve önemli. Yıllardir bu işin içinde olanlar sizlere yol gösteriyorsa bu yolu takip etmeniz size katkı sağlar emin olabilirsin.yani hiç bir bilgi paylaşmayalımmı insanlara. boş bir forum mu olsun
Soyle özetlim iOS 11 Jb çıktığı zaman sadece coolstar yoktu bir kaç geliştirici daha Jb çıkardı haliyle yükleyenler oldu lakin coolstarin Jb aracı çıktığında buralar Jb hatalarıyla doldu hep çakışma oldu biz bu durumu forumda belirttik destek verilmeyeceğini de söyledik ama buna rağmen insanlar kendi bildiklerini okudu ve yükledi sonra ne oldu yardım beklediler biz desteğimizi esirgemedik cozum yolları sağladık. Yanlış yönlendirildikten sonra o bilginin bence pek bir önemi yoktur tabiki bilgi paylaşımı yapabilirsiniz ama bu konu biraz hassas ve önemli. Yıllardir bu işin içinde olanlar sizlere yol gösteriyorsa bu yolu takip etmeniz size katkı sağlar emin olabilirsin.
Hala birşeyler yazmadım coolstar acaba neden