11.3.1 den başka sürümdeysen sadece ve sadece 11.3.1 e geçmeni sağlıyor başka sürüme geçemezsin bunla herkes bunu karıştırıyorArkadaşlar simdi. Bu faturestore mi ne yedekmi almaya yariyor yoksa surum dusurmeyemi shs kaydi var bende
Jailbreak Loading:██████████_| %97
11.3.1 den başka sürümdeysen sadece ve sadece 11.3.1 e geçmeni sağlıyor başka sürüme geçemezsin bunla herkes bunu karıştırıyor
Ben aşağısında ki yorumlara göre söylüyorum ayrıca Qilin ekibi de öyle şeyler söylüyor eklenecek gibi duruyor bana göre
11.3.1 den başka sürümdeysen sadece ve sadece 11.3.1 e geçmeni sağlıyor başka sürüme geçemezsin bunla herkes bunu karıştırıyor
Son durumu söyler mi biri bir gelişme var mı
Tam anlamıyla fırtına öncesi sessizlik var Ömer
Coolstar aşkım ya sessiz kalıyor yerim onu güveniyorum ona
Kim bu
Güzel gelişme istemeselerde ortaya bir takım çalışması çıkacak
Hadi hayırlı olsun umang kral çözmüş coolstarın takıldığı yeri electra takımına da paslamış çok yakınız o beklediği çözüm geldi coolstarın
Çıktı bile coolstar şimdi bunun başına otursa yarın sabaha yayınlar ama keyfi ne zaman yetecek bilmiyorumGüzel gelişme istemeselerde ortaya bir takım çalışması çıkacak
Allah yardımcısı olsun.Pankreas kanseri zorBu kişi FİlzaEscaped i ilk yapan kişi. bugün yarın FilzaEscaped i yayınlayacağını söylüyor.
Ancak babası pankreas kanseri olduğundan sadece yayınlayıp bir süre bu konuya bakamayacakmış.
Bence bir dua edin bu kişi için.
Başın sağolsun :(Kanserin her türlüsü zor Allah yardımcıları olsun
Rahmetli Annemde kanser hastasıydı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başın sağolsun :(
Amin inşallahSaol hocam cümle ölmüşlerimize rabbim rahmet eylesin
Kanserin her türlüsü zor Allah yardımcıları olsun
Rahmetli Annemde kanser hastasıydı