Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Arkadaşlar simdi. Bu faturestore mi ne yedekmi almaya yariyor yoksa surum dusurmeyemi shs kaydi var bende

Jailbreak Loading:██████████_| %97

Arkadaşlar simdi. Bu faturestore mi ne yedekmi almaya yariyor yoksa surum dusurmeyemi shs kaydi var bende

11.3.1 den başka sürümdeysen sadece ve sadece 11.3.1 e geçmeni sağlıyor başka sürüme geçemezsin bunla herkes bunu karıştırıyor

11.3.1 den başka sürümdeysen sadece ve sadece 11.3.1 e geçmeni sağlıyor başka sürüme geçemezsin bunla herkes bunu karıştırıyor

Hee ben baska sürümde değilim cok tesekkur ederim

Ben aşağısında ki yorumlara göre söylüyorum ayrıca Qilin ekibi de öyle şeyler söylüyor eklenecek gibi duruyor bana göre

Aşağısındaki yorumları boşverin, installer ekibi aylardan beri çıktı çıkıyor diyor bu gidişle hiçbir şey çıkmayacak

JailbreakTR

Şu anda NonceSet aracı ile problem yaşayanlar var.. En iyisi bekleyin JB çıksın Sonra düşürülür.

JailbreakTR

VFS Exploit yayınlandı hala coolstar hanımdan ses yok, o daha bug ile uğraşsın :D :D

Ian Beer nasıl da yayınladı exploit'İ :D :D
[automerge]1528998082[/automerge]

Kanserin her türlüsü zor Allah yardımcıları olsun
Rahmetli Annemde kanser hastasıydı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri