Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

beyler ben ios 11.3 beta6 sıfır iphone olarak kuruyorum sıkıntı yok lakin icloud yedekten kurmak istediğimde sonlarda direk . 1.4 son sürüme yönlendiriyor nasıl aşarım bunu

Aldığınız yedek yeni sürüme ise bundan dolayıdır

JailbreakTR

Formu keşfetmem geç oldu.
Hatta keşfettikten 1-2 gün sonra 11.3.1 imzaları kapandı.
İmzalar kapandıktan sonra burada bulunan işlemi gerçekleştirdim. Şuan PC de 3 adet rar dosyası mevcut. Hepsinin adı ve içeriği aynı.
11.3.1 e JB gelir ise kullanabilir miyim?

Future Restore güncellendiği zaman kullanabileceksiniz

JailbreakTR

Beyler cihazım 5S. 11.3.1 sürüm yüklü. Şebeke sorunu çekiyorum yani az çekiyor. İnternette araştırdım ''Field Test'' diye birşey var bu şebekeyi sayısal değerler ile gösteriyor. Gösterilenleri yaptım fakat bir türlü beceremedim. Acaba kapandı mı artık yeni sürümlerde?

Beyler cihazım 5S. 11.3.1 sürüm yüklü. Şebeke sorunu çekiyorum yani az çekiyor. İnternette araştırdım ''Field Test'' diye birşey var bu şebekeyi sayısal değerler ile gösteriyor. Gösterilenleri yaptım fakat bir türlü beceremedim. Acaba kapandı mı artık yeni sürümlerde?

Sayısal değer görmenizin bir anlamı yok, cihazınızda, hattınızda ya da bulunduğunuz bölgeyi etkileyen bir sorun olabilir.

JailbreakTR

Cep telefonlarında sinyal gücü gösterim konusunda geleneksel metod, sinyal gücünün bar adı verilen çubuklar ya da daireler ile ifade edilmesi.
Bu çubukların 4 tanesinin de dolu olmasının ya da sadece birinin dolu olmasının ne ifade ettiği ise tam bir belirsizlik diyebiliriz. Ancak sinyal gücünü takip etip, telefonunuzun ne kadar çektiğini takip etmenin daha kolay bir yolu var.
Yaptığımız haberlerde, sizlerden gelen istekler dolayısıyla hazırladığımız bu rehber ile sadece aşağıda yer alan 5 adımı takip ederek iPhone’unuzun sinyal gücünü sayısal olarak ifade etmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler ise şöyle:
1. Telefon uygulamasını açın
2. Klavye kısmına gelip, *3001#12345#* , kodunu giriin ve arama yapın.
4.png

3. Field Test moduna gireceksiniz. Bu ekranda sol üstte yer alan sinyal barına dokunup, barın yok olup yerini sayılara bırakmasını sağlayın.
6.png

4. Daha sonra telefonunuzun Açma/kapatma/Uyutma/Uyandırma tuşuna basılı tutarak telefonu kapatma ekranının çıkmasını bekleyin.
5. Kapatma ekranından çıkmak için Ana Ekran tuşuna basılı tutun. İşleminiz tamamlanmıştır.
Eğer çıkan sayısal değerlerden memnun kalmazsanız, geri dönmek için tek yapmanız gereken ise herhangi bir ekranda sinyal kısmında yer alan sayılara dokunmak.
@whofeedisid bunu denesene

Geri