Nasil gececegim peki?
Kardeşim sende bilmediğin birşey %99 çıkar deme insanlar da ona göre yolunu çiziyorGeçmeseydin kardeşim memnun olanlar geçmesin dedik zaten
Jailbreak Loading:██████████_| %97
Coolstarın gidişayını nasıl değerlendiriyorsun peki dostum?Öngürülerin nedir?Ben 1 hafta olayına zaten inanmadım ay sonuna kadar süre vermiştim kendimce.Sen ne düşünüyorsun?11.3.1 içinde jb çıkacaktır, o kadar olumsuz düşünmeyin. sadece eksikler var ve coolstarın bu yolda daha cok çalışması gerektiğini düşünuyorum. Onunda etkisiz kaldıgı alanlar oluyor, veya geçte olsa tamamlıyor. 1 Hafta içerisinde jb cıkacaktı lafları bu hususta sacma oluyor anlıyacagınız,. En dogrusu sabretmek, Ben 1 seneye yakın jb bekledim. fevri davranıp sürüp degiştirmedim. 11.3.1 için kimi zorunlu geçiş yaptı kimi keyfi. bu durum içinde kimse birbirine camur atmasın. Loading...![]()
yani şu anda 11.3.1 e geçmek imkansız..
bunun için dev hesabı gerekmiyor mu?11.3.6 betaya geçmek hele açık ben şuna beta 6 da bekliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunun için dev hesabı gerekmiyor mu?
10 Sene sonra nerelerde olur açıkçası ben pek hayal edemıyorumCoolstarın gidişayını nasıl değerlendiriyorsun peki dostum?Öngürülerin nedir?Ben 1 hafta olayına zaten inanmadım ay sonuna kadar süre vermiştim kendimce.Sen ne düşünüyorsun?
Güzel bir Tweak çıkmış acayip hoşuma gitti
JailbreakTR
Devoloper hesap gerekiyormu yüklemek için
Kardeşim sende bilmediğin birşey %99 çıkar deme insanlar da ona göre yolunu çiziyor
IOS 11.3'de çalışıyor, düşük sürüm desteklemiyor
JailbreakTR
biraz zamana bırak kurma istersen yakında jailbreak gelsin futurerestore de gelmek üzere o zaman 11.3.1 geçersin.beyler ben ios 11.3 beta6 sıfır iphone olarak kuruyorum sıkıntı yok lakin icloud yedekten kurmak istediğimde sonlarda direk . 1.4 son sürüme yönlendiriyor nasıl aşarım bunu
Hiç mi bilen yok?Formu keşfetmem geç oldu.
Hatta keşfettikten 1-2 gün sonra 11.3.1 imzaları kapandı.
İmzalar kapandıktan sonra burada bulunan işlemi gerçekleştirdim. Şuan PC de 3 adet rar dosyası mevcut. Hepsinin adı ve içeriği aynı.
11.3.1 e JB gelir ise kullanabilir miyim?