Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Aynen beyler şaka bir yana kırmayın birbirinizi bende sitede geçenlerin gazına geldim ama silah zoruyla geçmedik kendi isteğimizle geçtik.Şakası yapılır ama ciddi ciddi birbirimizi şuçlayıp kırmaya değmez

11.3.1 içinde jb çıkacaktır, o kadar olumsuz düşünmeyin. sadece eksikler var ve coolstarın bu yolda daha cok çalışması gerektiğini düşünuyorum. Onunda etkisiz kaldıgı alanlar oluyor, veya geçte olsa tamamlıyor. 1 Hafta içerisinde jb cıkacaktı lafları bu hususta sacma oluyor anlıyacagınız,. En dogrusu sabretmek, Ben 1 seneye yakın jb bekledim. fevri davranıp sürüp degiştirmedim. 11.3.1 için kimi zorunlu geçiş yaptı kimi keyfi. bu durum içinde kimse birbirine camur atmasın. Loading... :okay:

11.3.1 içinde jb çıkacaktır, o kadar olumsuz düşünmeyin. sadece eksikler var ve coolstarın bu yolda daha cok çalışması gerektiğini düşünuyorum. Onunda etkisiz kaldıgı alanlar oluyor, veya geçte olsa tamamlıyor. 1 Hafta içerisinde jb cıkacaktı lafları bu hususta sacma oluyor anlıyacagınız,. En dogrusu sabretmek, Ben 1 seneye yakın jb bekledim. fevri davranıp sürüp degiştirmedim. 11.3.1 için kimi zorunlu geçiş yaptı kimi keyfi. bu durum içinde kimse birbirine camur atmasın. Loading... :okay:
Coolstarın gidişayını nasıl değerlendiriyorsun peki dostum?Öngürülerin nedir?Ben 1 hafta olayına zaten inanmadım ay sonuna kadar süre vermiştim kendimce.Sen ne düşünüyorsun?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunun için dev hesabı gerekmiyor mu?[/QUOTE]

Betalara da jailbreak yapılacak diyor

6a6833ae3498be27dcf7ac5c6f791f87.jpg

Coolstarın gidişayını nasıl değerlendiriyorsun peki dostum?Öngürülerin nedir?Ben 1 hafta olayına zaten inanmadım ay sonuna kadar süre vermiştim kendimce.Sen ne düşünüyorsun?
10 Sene sonra nerelerde olur açıkçası ben pek hayal edemıyorum :D 11.1.2 sürümündeyim, Pek sıkıntı yaşamıyorum, ve İOS 11'in jb adına gayet sağlam bir proje oldugunu düşünüyorum, Aynı şekilde 11.3.1 içinde etkili bir araç sunacaktır diye umuyorum. beklemekte fayda var. mesela İOS 11 için ilk jb çıkılacagı zaman umutsuzduk, Çıkar mı diye düşünüyorduk kara kara, Ne oldu peki coolstar diye biri çıktı saurike kafa tuttu, aşama aşama ilerledi, stabil bir şekilde cydia imkanı sundu bize,şimdi aynı kişi 11.3.1 için binlerce insanı yönlendirdi, ve sorun 1 hafta içerisinde çıkmaması. anlatabiliyor muyum komik biraz durumlar :D

Formu keşfetmem geç oldu.
Hatta keşfettikten 1-2 gün sonra 11.3.1 imzaları kapandı.
İmzalar kapandıktan sonra burada bulunan işlemi gerçekleştirdim. Şuan PC de 3 adet rar dosyası mevcut. Hepsinin adı ve içeriği aynı.
11.3.1 e JB gelir ise kullanabilir miyim?

IOS 11.3'de çalışıyor, düşük sürüm desteklemiyor

JailbreakTR

Öyle bir sürümmü var 11.3.1 sürüm diye bir sürümmü çıktı hadi ya birde jailbreakmi yaptınız siz 11.3.1 e deme ya ben geride kaldım 🤪🤪🤪

beyler ben ios 11.3 beta6 sıfır iphone olarak kuruyorum sıkıntı yok lakin icloud yedekten kurmak istediğimde sonlarda direk . 1.4 son sürüme yönlendiriyor nasıl aşarım bunu

beyler ben ios 11.3 beta6 sıfır iphone olarak kuruyorum sıkıntı yok lakin icloud yedekten kurmak istediğimde sonlarda direk . 1.4 son sürüme yönlendiriyor nasıl aşarım bunu
biraz zamana bırak kurma istersen yakında jailbreak gelsin futurerestore de gelmek üzere o zaman 11.3.1 geçersin.

Formu keşfetmem geç oldu.
Hatta keşfettikten 1-2 gün sonra 11.3.1 imzaları kapandı.
İmzalar kapandıktan sonra burada bulunan işlemi gerçekleştirdim. Şuan PC de 3 adet rar dosyası mevcut. Hepsinin adı ve içeriği aynı.
11.3.1 e JB gelir ise kullanabilir miyim?
Hiç mi bilen yok?

Geri