sakin olun arkadaşlar şuan yabancı ülkelerde cadılar bayramı birazdan coolstar şaka yada şeker :P diye aptalca bir espiri yapar bence bu kadar insanlarla dalga geçecek biri değil.
sakin olun arkadaşlar şuan yabancı ülkelerde cadılar bayramı birazdan coolstar şaka yada şeker :P diye aptalca bir espiri yapar bence bu kadar insanlarla dalga geçecek biri değil.
Topladı ki zaten şu an artıı çok geciktiği için gerçi ian beer e bağlı her şey o bi açıklasa 3-4 gün sürer maxSıkıntı yol arkadaşlar. Coolstar 11.3.1 jb yi yaptı. Sırasıyla gidiyor. Jb aracını 11.2.6 da denedi başarılı oldum diyor. Yoksa herkesi 11.3.1 e geçirmezdi. Sayfasında da o şekilde zaten. Aksi takdirde çok büyük tepki toplar.
[automerge]1528751164[/automerge]Şu live kısmı var ya orda denk geldim tekrar görürsem atarım gerçi biri ortaya atıyor sonra herkes söylüyo sanki biliyormuş gibi ama geçen sefer bir gün önce reddit de bilmişlerdi
Coolstar kayış attı
11.3.1 bir yıl daha sürer
JailbreakTR
Tabi ŞERİF abi senin tuzun kuru telefonun jailbreakli tabi gülersin benimki 11.2 idi guncelledim 11.3.1 kafayı yerim çıkmazsa![]()
Twitter hesabı var mi takip edelim :)
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi