Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Önce herkesi 11.3.1 e geçirdi sonra da bize geçirdi hayırlı olsun onu yaptım bunla uğraşmam derse görün siz

sakin olun arkadaşlar şuan yabancı ülkelerde cadılar bayramı birazdan coolstar şaka yada şeker :P diye aptalca bir espiri yapar bence bu kadar insanlarla dalga geçecek biri değil.

sakin olun arkadaşlar şuan yabancı ülkelerde cadılar bayramı birazdan coolstar şaka yada şeker :P diye aptalca bir espiri yapar bence bu kadar insanlarla dalga geçecek biri değil.

Hocam sende ortalığı karıştırdın coolstarı övüyorsun şimdi .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cadılar bayramı şimdi değilki senenin sonuna doğruydu sanırım

Senin bir uzmandan destek alman lazım psikolojik olarak.Seni hiç iyi görmüyorum :D

Sıkıntı yol arkadaşlar. Coolstar 11.3.1 jb yi yaptı. Sırasıyla gidiyor. Jb aracını 11.2.6 da denedi başarılı oldum diyor. Yoksa herkesi 11.3.1 e geçirmezdi. Sayfasında da o şekilde zaten. Aksi takdirde çok büyük tepki toplar.

Sıkıntı yol arkadaşlar. Coolstar 11.3.1 jb yi yaptı. Sırasıyla gidiyor. Jb aracını 11.2.6 da denedi başarılı oldum diyor. Yoksa herkesi 11.3.1 e geçirmezdi. Sayfasında da o şekilde zaten. Aksi takdirde çok büyük tepki toplar.
Topladı ki zaten şu an artıı çok geciktiği için gerçi ian beer e bağlı her şey o bi açıklasa 3-4 gün sürer max

Redditte yarın açıklayacağına dair söylenti var ilk açığı paylaştığında bi gün önce redditte görmüştüm yine büyük ihtimal yarın gelecek dev gerektirmeyen exploit

Şu live kısmı var ya orda denk geldim tekrar görürsem atarım gerçi biri ortaya atıyor sonra herkes söylüyo sanki biliyormuş gibi ama geçen sefer bir gün önce reddit de bilmişlerdi
[automerge]1528751164[/automerge]
Bence bu para hırsızının elinde 11.3.1 'e ait jailbreak var ama halka açık olanı değil geliştirici hesabı ile olan o yüzden bekletiyor lan beer eğer düzgün bir açıklama yapmazsa haftaya yurtdışı seyahtim var.

Ekli dosyalar

• 598ED525-0456-4791-BF9E-ACE8218E8708.jpeg
    598ED525-0456-4791-BF9E-ACE8218E8708.jpeg
    429.5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Tabi ŞERİF abi senin tuzun kuru telefonun jailbreakli tabi gülersin benimki 11.2 idi guncelledim 11.3.1 kafayı yerim çıkmazsa 😂😂

Tabi ŞERİF abi senin tuzun kuru telefonun jailbreakli tabi gülersin benimki 11.2 idi guncelledim 11.3.1 kafayı yerim çıkmazsa

Kardeşim bak ilk defa bu kadar emin konuşuyorum pimskeks jailbreak dünyasına geri döndüyse hiç korkmayın 11.3.1 e de kesin jailbreak çıkar o adam evaders takımındaydı daha önce ve jailbreakin babalarından biridir ama coolstar ama başkası kesin 11.3.1 e de jailbreak çıkar ve bu 1 ayı asla geçmez yaz kenara dediydi dersin

Twitter hesabı var mi takip edelim :)

2546683ef21ffc9d305f1d7005327b40.png

Ama dediğim gibi dua edelimde gerçekten jailbreak merakı yenidne sarmış olsun o adamı

Birşey daha bu adamlar coolstar gibi her dakka yaptım yapıyom diye twit atmazlar
Yapar ve yayınlarlar

Geri