Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Evet Elma'da kalma rekoru sende, 9.3.5 ve 10.3.3 sürümleri bile sana dayanmazlar

JailbreakTR

9.3.5 ile çok takıldım sorunsuzdu. Tihmstar çok iyi iş çıkarmış valla. 😂 electraya geçtim sorun yok telefonda oyuna girdim ekran karardı. Gidiş o gidiş elma da kaldı. Artık ben bir şey yapmadan da elma kalmaya başladı. O yüzden korkuyorum artık normalden de. 😂

9.3.5 ile çok takıldım sorunsuzdu. Tihmstar çok iyi iş çıkarmış valla. 😂 electraya geçtim sorun yok telefonda oyuna girdim ekran karardı. Gidiş o gidiş elma da kaldı. Artık ben bir şey yapmadan da elma kalmaya başladı. O yüzden korkuyorum artık normalden de. 😂
Electra jb kurulu benim telde ve benim gibi hunharca kullanan varmıdır bilmiyorum, Konuşamam sadece test :D:D:D

9.3.5 ile çok takıldım sorunsuzdu. Tihmstar çok iyi iş çıkarmış valla. electraya geçtim sorun yok telefonda oyuna girdim ekran karardı. Gidiş o gidiş elma da kaldı. Artık ben bir şey yapmadan da elma kalmaya başladı. O yüzden korkuyorum artık normalden de.

9.3.5 i çoook beklemiştin

JailbreakTR

Örnek: phönixJB , Helix JB veya DoubleH3lix JB yi hiç bir yerden indiremezsin buda onun gibi eğer gerçekten Developer hesabı isterse bu 11.3.1 O zaman Dışardaki sitelerden İpayı kurmak için hiç şansın Yok.

Birde böylede düşünmek gerekiyor Developer hesabı olmadan kök(ROOT) girişi sağlanmıyor bu Exploit ile
develop hesabı istemiyor, ipayı cydia impctor ile developer hesabı olmadan atamazsın ipaboxta imzalanmış hepsi, double h3lix vb tüm jb ipalarını kurabilirsin.

develop hesabı istemiyor, ipayı cydia impctor ile developer hesabı olmadan atamazsın ipaboxta imzalanmış hepsi, double h3lix vb tüm jb ipalarını kurabilirsin.

Başkasının üstünde imzalanmış ipalar ipabox'da yayınlanıyor başka birşey Yok.
Zaten Developer hesabı ile imzalanmış bir İpa tabiki Cydia impactor ile atılmaz.

Ben ipabox vb. Şirketlerini kullanmam..
nedenini açıklardım ama uzun sürer

JailbreakTR

Başkasının üstünde imzalanmış ipalar ipabox'da yayınlanıyor başka birşey Yok.
Zaten Developer hesabı ile imzalanmış bir İpa tabiki Cydia impactor ile atılmaz.

Ben ipabox vb. Şirketlerini kullanmam..
nedenini açıklardım ama uzun sürer

JailbreakTR
Nedenini açıklasanız güzel olur. Sonuçta onun üzerine imzalandığı için güvenlik açısından o kadar sorun yaratacağını sanmıyorum,imzalayan kişi için sıkıntı oluşturabilir. Güvenlik dersen içine çok reklam koyabiliyolar ama ipabox reklam koymuyor diye kullanıyorum ben.

Ben 11.1.1 den 11.3.1 yükseltim çünkü bazıları o kadar emin konuşuyorlardı gaza geldim 1 hafta sürmez diyordular Cool star 100.000 takipçi yapmadan bırakmaz 50.000 dan 72.000 ulaştı

Ben 11.1.1 den 11.3.1 yükseltim çünkü bazıları o kadar emin konuşuyorlardı gaza geldim 1 hafta sürmez diyordular Cool star 100.000 takipçi yapmadan bırakmaz 50.000 dan 72.000 ulaştı

Geçmeseydin kardeşim memnun olanlar geçmesin dedik zaten

Jailbreak Loading:██████████_| %97

11.1.1 çok iyi bir sürüm ve stabil🤦‍♂️

JailbreakTR

Geri