Burda da farklı değil kiTwitter da seni gördükçe deliriyorum valla her şeyin altında sen

Burda da farklı değil kiTwitter da seni gördükçe deliriyorum valla her şeyin altında sen
Paylaşılan araç Torgnat yani aslında yapabildiği 2-3 şey. İcon mask-Güncelleme engelleme- Çözünürlük değiştirme ve kontrol merkezinde parlaklık ses seviyesi boyutu değiştirme :) çok birşey yok :)Yalujb Twitter hesabından yeni hi araç paylaştı dev acc gerekiyormuş ama altında biri appdb kullanarak dev acc olayını çözdüm sizde böyle yaparsınız diyor bu yöntemi bilen var mı
Bilgilendirme için teşekkürler modumPaylaşılan araç Torgnat yani aslında yapabildiği 2-3 şey. İcon mask-Güncelleme engelleme- Çözünürlük değiştirme ve kontrol merkezinde parlaklık ses seviyesi boyutu değiştirme :) çok birşey yok :)
Rica ederim Doktorum![]()
İlk houdini den kısa bir süre sonra coolstar şov yapmıştı ve tweetlerine bakılınca benim şahsi fikrim coolstar yine meydana çıkacak kısa süredeBu araçların çıkması kararlı jb çıkmasına yaklaştık anlamına geliyor diyebilir miyiz ?
Arkadaşlar discord da yayındayız.. bekleriz![]()
Link ?
iOS 12 jailbreak ile ilgili birşey okudum galiba jb yapınca ayarlardaki Siri kayboluyormuş
iOS 12 jailbreak ile ilgili birşey okudum galiba jb yapınca ayarlardaki Siri kayboluyormuş
Siri yi ben hiç kullanmadım ve bence gereksiz
JailbreakTR
develop hesap gerekli değil ipaboxta var beleş herkes kuruyorYayınlanan houdini ipası son kullanıcı için geçerli değil developer hesabı gerekli
develop hesap gerekli değil ipaboxta var beleş herkes kuruyor