Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Yalujb Twitter hesabından yeni hi araç paylaştı dev acc gerekiyormuş ama altında biri appdb kullanarak dev acc olayını çözdüm sizde böyle yaparsınız diyor bu yöntemi bilen var mı

Yalujb Twitter hesabından yeni hi araç paylaştı dev acc gerekiyormuş ama altında biri appdb kullanarak dev acc olayını çözdüm sizde böyle yaparsınız diyor bu yöntemi bilen var mı
Paylaşılan araç Torgnat yani aslında yapabildiği 2-3 şey. İcon mask-Güncelleme engelleme- Çözünürlük değiştirme ve kontrol merkezinde parlaklık ses seviyesi boyutu değiştirme :) çok birşey yok :)

Paylaşılan araç Torgnat yani aslında yapabildiği 2-3 şey. İcon mask-Güncelleme engelleme- Çözünürlük değiştirme ve kontrol merkezinde parlaklık ses seviyesi boyutu değiştirme :) çok birşey yok :)
Bilgilendirme için teşekkürler modum

d4fd3c9fa1bd7ace8ab27718c5f7f848.jpeg

Jailbreak’n atası..
Sen ne güzel birşeysin öyle
Pangu şimdi ayakta olaydı bizi bu veletlerin eline düşürmezdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@gokmenecer Hocam eğer dev hesap gerektirmeyen yeni açık paylaşılacaksa coolstar şuan neden dev hesap gerekli olan açık üzerinde çalışıyor? Diğer açık gelince baştan mı çalışması gerekli yoksa şuanki çalışmasını yeni açığa entegre edebilir mi ?

Dev. account gerekli olmayacaktır.. ortalığı karıştırmayın

JailbreakTR

@efsane6 Yok Hocam şunu merak ettim Ian Beer yani açığı paylaştığında üzerinde yeniden mi çalışacak coolstar yoksa şuanki çalışmasını direk yeni açıkta kullanıp dev hesabı olmadan mı araç çıkaracak sizce?İan beer yeni açığı paylaşmazsa şuanki açıkla dev hesap olmadan araç çıkarılabilir mi ?

Coolstar kardeşimiz Twitter da 11.2 de olan açık 11.3.1 de yok demiş sanırım kontrol eder misiniz sizde

develop hesap gerekli değil ipaboxta var beleş herkes kuruyor

Örnek: phönixJB , Helix JB veya DoubleH3lix JB yi hiç bir yerden indiremezsin buda onun gibi eğer gerçekten Developer hesabı isterse bu 11.3.1 O zaman Dışardaki sitelerden İpayı kurmak için hiç şansın Yok.

Birde böylede düşünmek gerekiyor Developer hesabı olmadan kök(ROOT) girişi sağlanmıyor bu Exploit ile

Geri