Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Youtube’dan müzik nasıl indirebiliriz var mı tweak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

63b60c47ff23570954ff2c6e81a95536.jpg

Noctis12 tweak yüklenirken bu hata alıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Virtual home çalışmıyor. Jailbreak kullanıyorken, en sevdiğim tweakdı. Geliştiricisine yazdım, inşallah günceller

Oğhh ne güzel yapmışsın Hocam ya bence de hemen gelsin güncelleme dokunarak home tuşu kullanmak başka zevkli

cercubenin hangi sürümü ve hangi repodan acaba???

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
reposunda mevcut. bu repoda da mevcut. Sürüm olarak bilmiyorum henüz ip6 olduğum için jb yapamadım. Cercube youtube üzerine indiriyor offline olarak dinleyebilirsiniz. Ancak müzik kütüphanesine çıkartırken hata veriyordu en son. 11.4.1 de denemiştim. Filza ile kütüphaneye aktarabiliyorsunuz.

Untrusted Hosts Blocker çalışıyor yazılmış. Hangi sürümü çalışıyor? Ben hepsini kurdum ama bi etkisi olmadı.

hosts da engelledikleri ipler çok eski de kaldı, ben ios9 kullanırken de aynı dosya vardı şimdide. ona da güncelleme lazım, çalışmıyor dediğin gibi.
[automerge]1551098350[/automerge]
reposunda mevcut. bu repoda da mevcut. Sürüm olarak bilmiyorum henüz ip6 olduğum için jb yapamadım. Cercube youtube üzerine indiriyor offline olarak dinleyebilirsiniz. Ancak müzik kütüphanesine çıkartırken hata veriyordu en son. 11.4.1 de denemiştim. Filza ile kütüphaneye aktarabiliyorsunuz.

cercube download yapmıyor ios 12 de. sadece reklam engelleme ve backround da çalıştırma aktif. geliştiricisi, güncelleyeceğini yazmış twitter da.

ipad e bluetooth klavye bağlamak için bi tweak arıyorum ancak nette bulamadım. Böyle bi tweak var mıdır?

Geri