Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Ne yapmak istiyorsun
Unc0ver in bu sürümlerini sadece resmi olarak pwn20wdn çıkarıyor sanırım doğrumu.
Bu sürümlerin farklı olması şarj olayına . Yada kurulan tweakların sorun çıkarıp çıkarmamasına sebep oluyorsa
Yada bi sürümde çalışan tweak , diğer unc0ver sürümünde çalışmıyorsa eğer;
Hangi sürümü kurmak mantıklı ise onu kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapıcam onu öğrenmek istiyorum

Abi biri bunu mantığını söyleyebilir mi neyi nasıl neden yapmam lazım
Şarj çok yiyor onun dışında bazı tweaklar kuruluyor bazıları çökertiyor safety mode ye geçiyor. Stabil dediğiniz mevzu uncoverin sürümüyle mi alakalı bu hatalar

Kardeş sana şunu önerebilirim formu takip et kurduğun tweaklarda da problem olabilir uyumlu tweak yükle ve stabil uncover yükle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

peki ben şimdi son sürümü nasıl kuracağım. şuan b32 var b35’i şuan kurmak istesem ne yapmalıyım? bilgisayarım yok. telefon üzerinden nasıl yapabilirim arkadaşlar?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

peki ben şimdi son sürümü nasıl kuracağım. şuan b32 var b35’i şuan kurmak istesem ne yapmalıyım? bilgisayarım yok. telefon üzerinden nasıl yapabilirim arkadaşlar?

Ignition uygulamasını safariden indir git içinden unc0ver indir eski ipayı sil telden yenisini kur

allah rızası için biri cevaplayabilir mi ?

minimal hosts blocker yükle
4ffe17edcd5b1d5a3eb9107ba25b7f7c.jpg

Ignition uygulamasını safariden indir git içinden unc0ver indir eski ipayı sil telden yenisini kur

peki bunu yaparsam. kurulu tweakler vs gidermi?? yeniden mi kurmam gerekecek

B34 kurulu tek denemede jailbreak aktif oluyor. Bilginize.

ABi bunları diyorsunuzda neyi nerden nasıl yapacaz bilmiyoruz neyse kalsın böyle ya
Ben unc0ver v29 kurulu iken güncelleme yapmak için sitesine girip yukarıdan unc0ver yazıp v34 beta yükledim. Önce yeni bir unc0ver yükler gibi simge koydu sonra otomatikman kaybolup eski unc0ver a girdiğimde versiyonu v34 yapmıştı.. tekrar JB yapıp herşey aynı kaldığı yerden çalışmaya devam ediyor...

Safari de hata verdi Alook browser den b34 ü indiriyorum. Bu inince bilgisayarsız nasıl kuracam. Kurmadan önce eski uncoveri direk silip ondan sonra mı kurulum yapacam

Ekli dosyalar

• CA84F836-72F1-4387-ACB3-C43A1FFDB2B0.png
    CA84F836-72F1-4387-ACB3-C43A1FFDB2B0.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 46
arkadaşlar 2.defa soruyorum kilit ekranını düzenleyebileceğim ismimi yazabilceğim bir tweak varmı

ABi bunları diyorsunuzda neyi nerden nasıl yapacaz bilmiyoruz neyse kalsın böyle ya

Safari’de ‘ignition.fun’ yazarak bu sayfayı aç
‘İnstall now” yazan yere tıkla
Yüklemesine izin ver
Yüklendikten sonra ekranda bu uygulamanın ikonunu göreceksin, bunu açmadan önce, ayarlar menüsünden, genel sekmesinin içinde ‘aygıt yönetimi ya da profiller menüsüne gir, yüklediğin uygulamaya ‘güven’
Sonra ana ekranda ignition yazan ikona tıkla
Menülerde ‘jailbreaks’ yazan yere git
En altta uncOver get yazan yere tıkla
Yüklemeye izin ver

Ben unc0ver v29 kurulu iken güncelleme yapmak için sitesine girip yukarıdan unc0ver yazıp v34 beta yükledim. Önce yeni bir unc0ver yükler gibi simge koydu sonra otomatikman kaybolup eski unc0ver a girdiğimde versiyonu v34 yapmıştı.. tekrar JB yapıp herşey aynı kaldığı yerden çalışmaya devam ediyor...
Ben pwn20wnd nin githubundan zipli dosyayı indirdim hocam

Ekli dosyalar

• 76F1D181-1773-42B2-BE78-1FA918C73A5C.png
    76F1D181-1773-42B2-BE78-1FA918C73A5C.png
    185.7 KB · Görüntüleme: 52
arkadaşlar 2.defa soruyorum kilit ekranını düzenleyebileceğim ismimi yazabilceğim bir tweak varmı

Yoğun mesaj trafiğinde gözden kaçabilir görünmeyebilir... hemen öyle 2. defa gibi cümleler kullanmayın, belki şuanda o işi yapacak güncel tweak yoktur belki de henüz kimse test etmemiştir. Bilen birileri görünce yazacaktır az daha sabır Lütfen

Safari’de ‘ignition.fun’ yazarak bu sayfayı aç
‘İnstall now” yazan yere tıkla
Yüklemesine izin ver
Yüklendikten sonra ekranda bu uygulamanın ikonunu göreceksin, bunu açmadan önce, ayarlar menüsünden, genel sekmesinin içinde ‘aygıt yönetimi ya da profiller menüsüne gir, yüklediğin uygulamaya ‘güven’
Sonra ana ekranda ignition yazan ikona tıkla
Menülerde ‘jailbreaks’ yazan yere git
En altta uncOver get yazan yere tıkla
Yüklemeye izin ver
Unc0ver new betada get yazan yere tıklıcam sanırım.
Bu işlemden önce unc0veri silecekmiyim

allah rızası için biri cevaplayabilir mi ?
Eğer underc0ver (bundle olarak ekledi çünkü revoke server de blocklu) son versionu kullanmıyorsan cydia dan LetMeBlock indir, daha sonra repo.thiresus.com untrushted host blocker kur bu kadar. ücretli çözüm ise adguard pro ve kendi filitreni kendinin oluşturması. ( /StevenBlack/hosts yaz google 3 mesaj olması gerekiyor muş link eklemem için ) dan host dosyalarını seçebilirsin istediğini. para vermem dersen dersen filza ile \Etc\host file editleyip steven reisin istedigin host dosyasını yapıştır. aynı şeyi bilgisayarın daki host dosyası içinde yapabilirsin.

Geri