NeptuneNeptune mü daha iyi homegesture mi X görünümü için
Hangileriyle ?Kullanıcısına göre değişir benim için home gesture çünki birkaç tweakla bağlantılı kullanıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Appcake den yüklüyorsanız, appcake daha güncelleme almadı.Güncelle aldı bugün, yükleme konusunda yardımcı olsanız?
hocam hangi repodan kullanabiliriz animasyonuAnimationsBeFast kullanabilirsin
Homegesture ile iX görünümüne sahip olabilirsin
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![]()
hocam hangi repodan kullanabiliriz animasyonu
denetim merkezinden wifi yi tek seferde kapatıp açmak için ve vpn siz reklam engelleyen bir tweak var mıdır teşekkürler
Hocam neptune yi kurdum üst bar çok büyüktü çok yer kaplıyordu ondan sebep homegestureye geçtim benNeptune
tweak : tweakCompatible
Sürüm: 0.1.0
Repo : BigBoss
6s plus
Tweaklerin uyumlu olup olmadığını resimdeki gibi gösteriyor
Tweak : LetMeKnow
Sürüm : 1.3
Repo : BigBoss
6s plus
Aradığınız kişi telefonu açtığında ve kapadığında titreşim veriyor.
Virtual home hangi repoda hocam. 6s plus ana ekran tuşuna basmadan kontrol etme
Arkadaşlar Lazım
KillBackgraund (Çoklu Uygulama Kapatma)
Virtual Home (Çoklu Görev yöneticisi)
SmartTap (Çift Tıkla Cihazı Uyandırma)
Fugap (Denetim Merkezini Düzenleme)
Birde denetim merkezine konum servisleri togle’si ekleyen bi tweak lazım
![]()
6s plusta kameraya portre modu bölümü geldi çalışıyormu çalışmıyormu tam anlayamadımFlex 3 indi kuruldu
BigBoss repo
Uygulamalara ek özellikler getiriyormuş deneyelim bakalım
Bi tavsiye :
Sorduğum sorular , yazdığım mesajlar ;
bir sonuca vardığında veyahutta alıntı yapıldığında (alıntıda görünüyor zaten diye)
mesajımı siliyorum fazla yer kaplamasın diye.
Her fırsatta bakıyorum güncellensin diye yakın zamanda gelir inşallah :-)
Smarttap çok şarj yer yakillbackground 11 vardı çalışan biri paylaşmıştı
Fugap ve Virtual da habersiz![]()
Homegesture de bar kullanmıyorsun o zaman çünkü onda bar daha da aşağıda ve alt homebar da yukarıda oluyor uygulamalar da ekran çok küçülüyorHocam neptune yi kurdum üst bar çok büyüktü çok yer kaplıyordu ondan sebep homegestureye geçtim ben
Hocam öyle rasgele deniyoruz işte şuan ne yaptığımı bende tam bilmiyorum yüklüyorum siliyorum bişeyleriHomegesture de bar kullanmıyorsun o zaman çünkü onda bar daha da aşağıda ve alt homebar da yukarıda oluyor uygulamalar da ekran çok küçülüyor
Hocam Flex 3 bi derya
Herhangi bi uygulamaya kendin yama oluşturabiliyorsun
[automerge]1551052819[/automerge]
Hocam öyle rasgele deniyoruz işte şuan ne yaptığımı bende tam bilmiyorum yüklüyorum siliyorum bişeyleri![]()
Bu neptune, homegesture de bi tek gıcık gittiğim olay da çözülürse güzel olacak.
Yukarıdan değilde Ekranın ortasından çektiğimde denetim merkezinin açılması olayı
[automerge]1551053765[/automerge]
Yama ekleyerek portre modu bölümü getirilebiliyor
Portre çekimi için hangi bölümler daha eklenecek onu bulmak lazım . 7 plus kamera dosyalarını görebilsek 6s plus a uyarlasak
Tamamen varsayımlar olur mu acaba?
İphone 6s plus