Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Arkadaslar jailbreaki b31 ile yapiniz diger surumlerde repo ekleme veya respring dongusu sorunu var diger betalari geri cekti zaten B31 kullanin diye belirtmis

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar jailbreaki b31 ile yapiniz diger surumlerde repo ekleme veya respring dongusu sorunu var diger betalari geri cekti zaten B31 kullanin diye belirtmis

Nasıl yani hocam. Kusura bakma yabancıyım ben biraz bu konulara

e yüklediğimiz tweakler vs nolacak çalışacakmı? detaylı bir anlatırmısın komplemi kaldıracaz yüklenenleri

Hayir bahsetmis oldugum b31 i indirdikten sonra attigim resimdeki gini reload system deamons kapatip jb yapin

e5b2f414b271348ef0303dad065db4a6.jpg

Hocam cydia sürekli çöküyor şuan. Sadece güvenli modda ulaşabiliyorum. Ne yapmam gerekiyor

Yukledigin bir tweakden dolayi olabilir mi kontrol ettin mi. Diger turlu cydiayi safe mode da olsa acabiliyorsan jailbrekten degil tweakten kaynaklidir

Yukledigin bir tweakden dolayi olabilir mi kontrol ettin mi. Diger turlu cydiayi safe mode da olsa acabiliyorsan jailbrekten degil tweakten kaynaklidir

Olabilir hocam. Sizide yoruyorum sürekli ama böyle bi durumda ne yapmam gerek. Tüm tweak leri sileyim mi? Repolar kalsa olur mu onları da sileyim mi

extender ı çalıştıramadım bir türlü hata alıyorum uygulama simgesi geldi ama açılmadı kaldırayım o zaman dedim ama simgesi duruyor hala 9363

Olabilir hocam. Sizide yoruyorum sürekli ama böyle bi durumda ne yapmam gerek. Tüm tweak leri sileyim mi? Repolar kalsa olur mu onları da sileyim mi

Oncelikle cihazi recover yap jb araci ile bastan kur istersen

İlk Mesajdaki Uyumlu Tweak Listemiz Güncellenmiştir.
Güncellendi: 25/02/2019 Saat: 11:00

Uyum Konusunda yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız bize ulaşın.

İlk Mesajdaki Uyumlu Tweak Listemiz Güncellenmiştir.
Güncellendi: 25/02/2019 Saat: 11:00

Uyum Konusunda yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız bize ulaşın.
hocam listeyi sonradan gördüm extender yüklemiş oldum ama hata aldım tabi şimdide kaldırmama rağmen simgesi gitmiyor nasıl çözerim

Geri