Merhaba arkadaşlar,
Flex 3 çalıştırabilen var mı?
Aynı tweak yeniden kurulmaya çalışılıyorHer tweak yüklerken bu hatayım alıyorum. Tweak yükleniyor ama hata önemli bişey mi bilmiyorum. Bilgisi olan var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 9361
Virtual home çalışmıyor. Jailbreak kullanıyorken, en sevdiğim tweakdı. Geliştiricisine yazdım, inşallah günceller![]()
Nerden hangi sürümü kurdun?
Cercubeden indirebilirsiniz. Müzik kütüphanesine çıkartamazsanız filza yardımıyla atabilirsiniz.Youtube’dan müzik nasıl indirebiliriz var mı tweak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cercubeden indirebilirsiniz. Müzik kütüphanesine çıkartamazsanız filza yardımıyla atabilirsiniz.
cercubenin hangi sürümü ve hangi repodan acaba???
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hackyouriphone reposundan kurdum
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![]()
Ayarları nasıl bi ss atarmısın ayarların! Bide cihaz hangisi?
Untrusted Hosts Blocker çalışıyor yazılmış. Hangi sürümü çalışıyor? Ben hepsini kurdum ama bi etkisi olmadı.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.reposunda mevcut.Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.bu repoda da mevcut. Sürüm olarak bilmiyorum henüz ip6 olduğum için jb yapamadım. Cercube youtube üzerine indiriyor offline olarak dinleyebilirsiniz. Ancak müzik kütüphanesine çıkartırken hata veriyordu en son. 11.4.1 de denemiştim. Filza ile kütüphaneye aktarabiliyorsunuz.
Hocam O herkeste yok.mesela bende yok öyle birşey.Cydiada bu var kiben favorilere ekleyince oraya gelmediyse var
Tweak'e gerek yok hocam. Bağlarsanız çalışacaktır.ipad e bluetooth klavye bağlamak için bi tweak arıyorum ancak nette bulamadım. Böyle bi tweak var mıdır?
Sadece ipad destekli klavyeler çalışıyor hocam. Diğer klavyeri görmüyor cihaz. Btstack denedim ama sonuç vermedi. Baya da lazım bişeydi olsa iyiydiTweak'e gerek yok hocam. Bağlarsanız çalışacaktır.
Repoyu sil yine yükleBigboss reposunun içi bende mi boş sadece
ReProvision kurext3nder alternatifi yok mu hocam?
@yusuf.ozgul