Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Fugap çalışanı varmı arkadaşlar
3fafc4d525bfdf2781034d710648a2a1.jpg

Homegestureyi yükleyince haliyle Denetim merkezi yukarı çıktı . Sağ üstten aşağı çekmek yerine oradan çekerek getirme şansımız varmı denetim merkezini. Çok yukarıda kalıyor böyle. Yada alt sağdan yukarı çekişte iphone x hareketleri, alt soldan çekiştede denetim merkezi açılsın. Böyle bir tweak varmı.

home gesture ayarlardan control center top paid ile ayarlayabilirsiniz

827f3a6da5335d448660fda895812bdf.jpg

Ngxplay e güncelleme gelmiş. Uygulama arabaya yükleniyor fakat benim ekran dokunamtik olmadığı için olmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Call recorder çalışıyor

Arkadaşlar tweak güncel durumlarını

Teeak adı
Ne işe yaradığı
Ve hangi repodan indirdiğinizi yazarsanız gereksiz sorular ve cevaplardan kurtuluruz

Şimdi gereksiz bi soru soruyorum hangi repodan kurdunuz

Arkadaşlar tweak güncel durumlarını

Teeak adı
Ne işe yaradığı
Ve hangi repodan indirdiğinizi yazarsanız gereksiz sorular ve cevaplardan kurtuluruz

Şimdi gereksiz bi soru soruyorum hangi repodan kurdunuz

a1a002bc1b60d9f396b7d6bacf28ee8d.jpg

88313ef1d70f1c8a39a7dda83cc0f602.jpg

Yalnız ben lisanslı aldım.

@by.erkans
1.0.1-3+debug sürümü çalışıyor üst sürümü çalışmıyo bende ama
[automerge]1551030732[/automerge]
Her yerde reklamları engelleyebileceğim bi tweak var mı acaba?

home gesture ayarlardan control center top paid ile ayarlayabilirsiniz
Bu işe yaramıyor hocam ben ekranın ortasından çektiğimde arama bölümü açılmasın , denetim merkezi açılsın istiyorum
[automerge]1551035526[/automerge]
Hocam şuan jailbreakten önceki kurulu olan Tvos profili duruyor. Herhangi bir güncelleme geldiğinde bu iş görür mü? yoksa güncelleme engelleyen bir tweak kurmak gerekir mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar snowboardı kurduk yalnız tema yükleyemiyoruz çünkü anemone istiyor yada winterboard bunun bir çözümü vardı ama hatırlayamıyorum bir eklenti ile winterboard gereksinimi hiçe sayıp tema iniyordu videolar var internette adam kurmuş temayı ama biz nasıl kurucaz bunu ? Bilen varmı

Bu işe yaramıyor hocam ben ekranın ortasından çektiğimde arama bölümü açılmasın , denetim merkezi açılsın istiyorum
[automerge]1551035526[/automerge]
Hocam şuan jailbreakten önceki kurulu olan Tvos profili duruyor. Herhangi bir güncelleme geldiğinde bu iş görür mü? yoksa güncelleme engelleyen bir tweak kurmak gerekir mi?

Tvos profili işe yarar home gesture de sağ üstten çekince denetim merkezi geliyor sol üstten bildirimler

Tvos profili işe yarar home gesture de sağ üstten çekince denetim merkezi geliyor sol üstten bildirimler
Tvos için teşekkürler.
Hocam ben tam anlatamıyorum sanırım kusura bakmayın. Homegesturede sağ üstten çekince denetim merkezi geliyor evet ama telefon plus olduğu için çok uzakta kalıyor ekranın ortasından çeksek de gelse denetim merkezi daha güzel olmazmı . Ortadan çekince arama bölümü ve siri önerilerinin geldiği bölüm var orayı istemiyorum

Geri