tema ismini lotus demissiniz guzel ama anemone veya winterboard kurulamiyor daha nasil yuklerizTweak: Date In Statusbar
Repo: repo.xarold.com/
Sürüm: 0,91-2
Kurulan Cihaz: iPhone 6S - iOS 12.1.2
Statusbar çubuğuna tarih bilgisi ekler.
Ekli dosyayı görüntüle 9320Ekli dosyayı görüntüle 9321Ekli dosyayı görüntüle 9322
Homegestureyi yükleyince haliyle Denetim merkezi yukarı çıktı . Sağ üstten aşağı çekmek yerine oradan çekerek getirme şansımız varmı denetim merkezini. Çok yukarıda kalıyor böyle. Yada alt sağdan yukarı çekişte iphone x hareketleri, alt soldan çekiştede denetim merkezi açılsın. Böyle bir tweak varmı.
tema ismini lotus demissiniz guzel ama anemone veya winterboard kurulamiyor daha nasil yukleriz
snowboard kurulu fakat her hangi tema yüklemek istediğimde ya anemone yada winterboard sorunu çıkıyyorSnowBoard kur... WinterBoard çalışmaz... Anemone 3 Electra 11-11.4.1 ve Sileo için geçerli
JailbreakTR
Call recorder çalışıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar tweak güncel durumlarını
Teeak adı
Ne işe yaradığı
Ve hangi repodan indirdiğinizi yazarsanız gereksiz sorular ve cevaplardan kurtuluruz
Şimdi gereksiz bi soru soruyorum hangi repodan kurdunuz
![]()
![]()
![]()
Yalnız ben lisanslı aldım.
![]()
![]()
Yalnız ben lisanslı aldım.
Bende satın almıştım kaynağı unuttuğumdan henüz yükleyemedim bakalım lisans hala devam edecekmiteş.
Arkadaşlar İnstagram Dan resim veya video indirebileceğim tweak hangisi
Rocket For Instagram ile yapabilirsin.Arkadaşlar İnstagram Dan resim veya video indirebileceğim tweak hangisi
Ben hiçbirşey yapmdım direk aktif edildi
onu bende bulamadim maalesefKilit ekranıma 2 tık yapınca cihazı uyandıran iOs 12 destekli bi tweak varmı
Bu işe yaramıyor hocam ben ekranın ortasından çektiğimde arama bölümü açılmasın , denetim merkezi açılsın istiyorumhome gesture ayarlardan control center top paid ile ayarlayabilirsiniz
Bu işe yaramıyor hocam ben ekranın ortasından çektiğimde arama bölümü açılmasın , denetim merkezi açılsın istiyorum
[automerge]1551035526[/automerge]
Hocam şuan jailbreakten önceki kurulu olan Tvos profili duruyor. Herhangi bir güncelleme geldiğinde bu iş görür mü? yoksa güncelleme engelleyen bir tweak kurmak gerekir mi?
Tvos için teşekkürler.Tvos profili işe yarar home gesture de sağ üstten çekince denetim merkezi geliyor sol üstten bildirimler