Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Rocket for Instagram'ı yüklediğim zaman Instagram'da gözükmüyor.Sorunun telefonumla ilgili olduğunu düşünüyorum bu sebeple bu tweak'i kurup çalıştırabilenler varsa ve bilgilendirebilirlerse sevinirim.
Bende sıkıntısız çalışıyor. Versiyon 3.3.0

Bugun bir tweak yükledim denemek icin telefonu yeniden başlattım unc0ver a tekrar girip jailbreak tuşunu basınca adımları yapıp respring yapıyor ancak açılmadan tekrar reset atıyor yanı jailbreak aktifleşmiyor. %21 de kaliyor 20 30 kere denedim olmuyor . Restore rootfs ile de rec0ver modunuda dedim hic bir turlu aktiflesmiyor ne yapabilirim

Ios12 6s
Instagram++ Çalışıyor.
beta.unlimapps.com repo adresinden indirebilirsiniz.

Edit: Sürüm 1.8r-249
hocam reklam oluyor instagram da kaldırmayı biliyor musun ?

Yazdıklarıma hiçbir şekilde cevap alamıyorum ama canınız sağolsun beyler abiler androidde bulunan lucky patcher game killer game guardian tarzı tweak varmı jb ye göre ??

Arkadaşlar Mobile legends hack yapınca oyunda uyarı veriyor. Yapılan hacki gizleyen bir tweak var mi? Ya da mobil legendse hack yapabileceğim bir tweak

Bu repoyu eklemek istediğimde sonunda kırmızı yazılar çıkıyor o şekilde hatalı kuruyor ve içinde hiçbir tweak görünmüyor. Sebebi ne olabilir

Repo kuruluyor sıkıntı yok ama appcake uyumlu degil açılmıyor yakinda appcake guncelleme alir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[/QUOTE]
Bu repoyu eklemek istediğimde sonunda kırmızı yazılar çıkıyor o şekilde hatalı kuruyor ve içinde hiçbir tweak görünmüyor. Sebebi ne olabilir

Repo sorunsuz. Cydia kaynaklarında paket yükleme işlemleri sırasında, aşırı yüklenmeden dolayı, ağ trafiği yoğunlukları yaşanabiliyor. Bir süre sonra yeniden deneyiniz.

Carbridge çalışmıyor.. Telefona yükleniyor uygulamaları seçiyorsun respring yapmama rağmen carplayde görünmüyor.. Carbridge Carplay ayarları menusundede eklediğim uygulamalar görünmüyor.

Ngxplay in 2.1.3 sürümü yayınlanmış hem native mod hemde mirror mod araçta sorunsuz çalışıyor..

Ngxplay 2.1.3 hangi repoda ?

Repo sorunsuz. Cydia kaynaklarında paket yükleme işlemleri sırasında, aşırı yüklenmeden dolayı, ağ trafiği yoğunlukları yaşanabiliyor. Bir süre sonra yeniden deneyiniz.
[/QUOTE]
Böyle jeneriklik cevapları , sorun çözme amaçlı 1 . sayfaya alsakta bu sorunla karşılaşanlar tekrar yazmaz benim gibi. Eyvallah hocam oldu.

Geri