Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Animasyonları ortadan kaldıracağım bir tweak arıyorum. NoSlowAnimations maalesef çalışmıyor.
Ve kilit ekranımı iPhone X türevleri gibi nasıl yapabilirim?
Teşekkürler.

Animasyonları ortadan kaldıracağım bir tweak arıyorum. NoSlowAnimations maalesef çalışmıyor.
Ve kilit ekranımı iPhone X türevleri gibi nasıl yapabilirim?
Teşekkürler.

AnimationsBeFast kullanabilirsin
Homegesture ile iX görünümüne sahip olabilirsin

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

killbackground11 çalışıyor
(görev yöneticisindeki uygulamaları tek tuşla kapatmaya yarar)

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

AnimationsBeFast kullanabilirsin
Homegesture ile iX görünümüne sahip olabilirsin

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Teşekkür ederim animasyon problemimi çözmüş bulunmaktayım.
HomeGesture hata veriyor kuramıyorum. Güncel değil sanırsam,alternatifi var mı?

killbackground11 çalışıyor
(görev yöneticisindeki uygulamaları tek tuşla kapatmaya yarar)

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Hangi repodan hangi sürüm gibi şeyler de paylaşılırsa çalışan tweaklerle ilgili, başkalarının da ulaşması daha rahat olacaktır

@coolstar anemone team Twitter da anemone 3 beta versiyonunu electra reposuna eklediklerini söylemişler. Ama repolar eklenmiyor anemone beta yı nerden kurabiliriz ?

Tapatalk kullanarak iPhone 8 plus aracılığıyla gönderildi

Kurulum sonrası böyle kırmızı yazılar çıkıyor mu sizde de? Yok sa bende mi bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim.
Dün sormuştum arkadaşlara sağolsunlar yardımcı oldular, cydiada ekli çalışmayan eski kaynaklarla yüklendi muhtemelen ios 9 da cydia varken yedek almıştım ordan kaldı, aynı sende olduğu gibi her yükleme yaptığımda kırmızı şekilde hatalar veriyordu, jeilbreak yapan bi arkadaş orjinal helde gelen repoların ekran alıntılarını koymuş ordaki repoları bıraktım olmayanları ekledim geri kalanları sildim ve sonucunda düzeldi artık hata vermiyorşuan bende ekli olan kaynakların ekran alıntısını koyuyorum

Ekli dosyalar

• A7E315D4-81D1-46B6-82BD-71066EC16574.png
    A7E315D4-81D1-46B6-82BD-71066EC16574.png
    321.7 KB · Görüntüleme: 62
Carbridge çalışmıyor.. Telefona yükleniyor uygulamaları seçiyorsun respring yapmama rağmen carplayde görünmüyor.. Carbridge Carplay ayarları menusundede eklediğim uygulamalar görünmüyor.

Ngxplay in 2.1.3 sürümü yayınlanmış hem native mod hemde mirror mod araçta sorunsuz çalışıyor..

Spotify güncel versiyonu ile sorunsuz çalışıyor(Spotify premium özellikler ekler çevrim dışı dinleme dışında.)
Repo:
Tweak:Spotilife 1.0
Cihaz ve sürüm:6s+ ios12.0.1

Ekli dosyalar

• B93EB25F-72F0-4BD5-97EE-0E990E953697.png
    B93EB25F-72F0-4BD5-97EE-0E990E953697.png
    190 KB · Görüntüleme: 59
Rocket for Instagram'ı yüklediğim zaman Instagram'da gözükmüyor.Sorunun telefonumla ilgili olduğunu düşünüyorum bu sebeple bu tweak'i kurup çalıştırabilenler varsa ve bilgilendirebilirlerse sevinirim.

Appsync unified çalışmıyor sanırım. Güncellenmesi gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Carbridge çalışmıyor.. Telefona yükleniyor uygulamaları seçiyorsun respring yapmama rağmen carplayde görünmüyor.. Carbridge Carplay ayarları menusundede eklediğim uygulamalar görünmüyor.

Ngxplay in 2.1.3 sürümü yayınlanmış hem native mod hemde mirror mod araçta sorunsuz çalışıyor..

Hangi repoda mevcut 21.3

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri