Merhabalar calistir di mi ?
Arkadaş denemiş çalıştırmamış :( güncellemeyi bekleyeceğiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhabalar calistir di mi ?
Animasyonları ortadan kaldıracağım bir tweak arıyorum. NoSlowAnimations maalesef çalışmıyor.
Ve kilit ekranımı iPhone X türevleri gibi nasıl yapabilirim?
Teşekkürler.
AnimationsBeFast kullanabilirsin
Homegesture ile iX görünümüne sahip olabilirsin
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![]()
killbackground11 çalışıyor
(görev yöneticisindeki uygulamaları tek tuşla kapatmaya yarar)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![]()
Tweak: AppSync Unified
Repo: cydia.angelxwind.net/
Sürüm: 32.0
Kurulan Cihaz ve Sürümü: Ekli dosyayı görüntüle 9307Ekli dosyayı görüntüle 9308iPhone 6S - 12.1.2
Bu sorunu bilen var mıPortre modu tweaklerinin hiçbiri çalışmıyor. iPhone 7 Plus iOS 12.1.1 beta 3teyim. Project light, portraihgt light... vs çoğunu denedim olmuyor. Modlar geliyor fakat özellikleri çalışmıyor??
Bunu kullanarak app cakeden uygulama indirebilecek miyiz?Tweak: AppSync Unified
Repo: cydia.angelxwind.net/
Sürüm: 32.0
Kurulan Cihaz ve Sürümü: Ekli dosyayı görüntüle 9307Ekli dosyayı görüntüle 9308iPhone 6S - 12.1.2
bir fikrim yok kardeş anemone kullanmıyorum bilenler varsa yazar@coolstar anemone team Twitter da anemone 3 beta versiyonunu electra reposuna eklediklerini söylemişler. Ama repolar eklenmiyor anemone beta yı nerden kurabiliriz ?
Tapatalk kullanarak iPhone 8 plus aracılığıyla gönderildi
Dün sormuştum arkadaşlara sağolsunlar yardımcı oldular, cydiada ekli çalışmayan eski kaynaklarla yüklendi muhtemelen ios 9 da cydia varken yedek almıştım ordan kaldı, aynı sende olduğu gibi her yükleme yaptığımda kırmızı şekilde hatalar veriyordu, jeilbreak yapan bi arkadaş orjinal helde gelen repoların ekran alıntılarını koymuş ordaki repoları bıraktım olmayanları ekledim geri kalanları sildim ve sonucunda düzeldi artık hata vermiyorşuan bende ekli olan kaynakların ekran alıntısını koyuyorumKurulum sonrası böyle kırmızı yazılar çıkıyor mu sizde de? Yok sa bende mi bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim.
Ana menüde ekrana iki kez tıklayınca tuş kilidi yapan tweak neydi ?
merhaba.Ana menüde ekrana iki kez tıklayınca tuş kilidi yapan tweak neydi ?
Ana menüde ekrana iki kez tıklayınca tuş kilidi yapan tweak neydi ?
Carbridge çalışmıyor.. Telefona yükleniyor uygulamaları seçiyorsun respring yapmama rağmen carplayde görünmüyor.. Carbridge Carplay ayarları menusundede eklediğim uygulamalar görünmüyor.
Ngxplay in 2.1.3 sürümü yayınlanmış hem native mod hemde mirror mod araçta sorunsuz çalışıyor..
Hangi repoda mevcut 21.3
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi