Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Safari de ve uygulamalarda çıkan Google reklamlarını hangi tweak kapatıyordu kaç tane denediysem olmadı

@Blackcodetech localiapstore ayarlara geliyor fakat işlevi çalışmıyor

ff30de75af079c5c561a53786aad1efa.jpg

Her uygulama da çalışmayabilir..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 9288
watusi kurarken bu uyarıyı alıyorum depend yazan yerleri nasıl bulacam.

Depends dediği şey, ihtiyaç duyduğu parça/eklenti gibi düşün. Springtomize4 ü kurarsan, onun içerisinde app list var. Yada cydia a da app list diye ara bulabilirsiniz. Keza diğerini de.

Locationfaker çalışıyor ios 12 de. Lokasyonunuzu istediğiniz yere verebiliyorsunuz bu tweak ile. Hackyouriphone reposun da var.

Gece yüklenmeyen homegesture tweaki yüklendi az önce. Yavaş yavaş eksikler ve hatalar gideriliyor daha da iyi olacaktır

Hangi tweak ne işe yarar? Böyle bir konu var mıdır? İlk kez yaptım jb yi

Hangi tweak ne işe yarar? Böyle bir konu var mıdır? İlk kez yaptım jb yi

Bugün yarın repolar güncellenirse, herkes habgi tweakın ne işe yaradığını yazar. Jailbreaktr nin reposunu ekle, orada ki tweakler için açıklama var.

İpa veya dep yükleyebileceğimiz tweak var mı?
İpa yükleyebilmen için appsync nin güncellenmesi lazım. İos 12 için daha güncellenmedi.

Anemone yi çalıştıran var mı ? Yada temalarla alakalı

Tapatalk kullanarak iPhone 8 plus aracılığıyla gönderildi

Bildirim geldiğinde okunmamış appnin simgelerini ekranın üstünde gösteren tweak neydi? 12de kullanan oldu mu hangi repo bir
türlü bulamadım?

Telefon yeniden başlatıldığında jb kalkmış oluyor sebebini bilen varımı unc0ver ile jb yapıldı

Takip eden benim gibi birçok arkadaş var;

Carbridge ve Ngxplay çalışıyor.
Repo: jailbreaktr
İphone 8 de denendi

ngxplay sadece mirror mod çalışıyor native mod yani ekrana yansıtma çalışmıyor.. Mirror mod olanda düzgün değil.. Telefonu yatay çevirsende araçtaki görünüm değişmiyor.. Jailbreaktr reposundaki sürüm eski. repo.easunwu.org da ngxplayın 2.0.39 sürümü var ben onu kurdum..

Ngxplayde kurulumda sorun yok ancak araçta tam anlamıyla çalışmıyor..Carbridge tweak araçta bugun deneyeceğim bakalım çalışırsa harika olur.

Edit : Ngxplay'i belirttiğim repodan kurum güncelleme yapıldığında sürüm 2.1.1 oluyor..

Son düzenleme:
nobetalert 1.3.1 calisiyor

6s+ ios 12.1.1 b3

CALISAN TWEAKLERIN SURUM NUMARALINI DA YAZARSANIZ ARKADASLAR COK GUZEL OLUR

Geri