Anome guncel degil snowboard var altranetif onu kullanabilirsin
![]()
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Kendi reposu bu kardeş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
![]()
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Kendi reposu bu kardeş
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.Sorunsuz çalışıyor
Forumda konusu mevcutcydiadan indiriyorum fontu ama yükleyemiyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![]()
![]()
Bugun bir tweak yükledim denemek icin telefonu yeniden başlattım unc0ver a tekrar girip jailbreak tuşunu basınca adımları yapıp respring yapıyor ancak açılmadan tekrar reset atıyor yanı jailbreak aktifleşmiyor. %21 de kaliyor 20 30 kere denedim olmuyor . Restore rootfs ile de rec0ver modunuda dedim hic bir turlu aktiflesmiyor ne yapabilirim
Ios12 6s
Ana ekrandaki uygulama sayısını Nası 5 çıkardınız
iOS 12 Jb bu şekilde çalışıyor her yeniden başlatmada aktif etmeniz lazım. Tether- untether nedir diye araştırırsanız neden olduğunu anlarsınız.Telefon yeniden başlatıldığında jb kalkmış oluyor sebebini bilen varımı unc0ver ile jb yapıldı
Birde Neptune’de üst bar çok yer kaplıyor küçülmek için ne yapabilirimNeptune’de ana ekranda aşağı doğru ekranı çektiğimizde gelen arama bölümünü nasıl iptal edebiliriz . Ekranın herhangi bir yerinden aşağı çektiğimde sadece Denetim Merkezinin açılmasını istiyorum
Untetheret değil jb aracı. Eskiden untetheret oluyordu ama yeni nesik jailbreaklarde böyle. Yeniden başlattığında, unc0ver aracını tekrar çalıştırman gerekiyor.Telefon yeniden başlatıldığında jb kalkmış oluyor sebebini bilen varımı unc0ver ile jb yapıldı
EvetZepplin çalışıyorum ?
Kurulum sonrası böyle kırmızı yazılar çıkıyor mu sizde de? Yok sa bende mi bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim.
Kurulum sonrası böyle kırmızı yazılar çıkıyor mu sizde de? Yok sa bende mi bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar ( littex ) hangi repodan indirebilirim veya buna benzer hangi tweak var bilen varmı acaba
Yüklediğim tweaklerin hepsinde bu yazılar çıkıyor daha önce karşılaşan olduysa yardımcı olabilir mibende sorun yok başka yüklediğiniz kontrol merkezi tweaki varsa ondan olabilir
[automerge]1551004712[/automerge]
little x çalışmıyor şu an home gesture kullanabilirsiniz
bende sorun yok başka yüklediğiniz kontrol merkezi tweaki varsa ondan olabilir
[automerge]1551004712[/automerge]
little x çalışmıyor şu an home gesture kullanabilirsiniz
3.3.0 sürümü çalışıyor. apt.alfhaily.me reposundan indirdim.Rocket for instagram tweakini kullanabilen oldu mu ben yüklememe rağmen bir türlü olmadı sadece bir sefer calisti sonra geri eski Haline döndü çalışan varsa hangi sürüm çalışıyor ? Uncover 12.0 jailbreak
Arabaya gidip deneyeyim. Eğer olursa jailbreaktr nin reposonu tüm twitterda paylaşırız