Neler yeni

iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

A
evet re-instal yaptım ve ayarlardan kalan tüm twealeri yükleyip elle kaldırdım. sadece ccquickpro ile swipeformore tweaklerini kurdum iki gün sorunsuz gitti. bugün swipeselectionpro yükledim ondanmıdır bilemedim ama 1 saat geçmişti cihaz kendini resetledi jb yine gitti. rc2'den kaynaklanabilirmi?
arkadaşlar swipeselection pro sorunlu sanırım. sildim kaç gündür sorunsuz kullanıyorum

a63082dc198a6bf5a0420f4510ba3bcf.jpg

Bu güncellemeyi yapan varmı? Hiç bir sorunum yok anemone dahil kullanıyorum. Güncellesem sıkıntı olurmu? 10.3.1 6s

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler bende rc1 vardi sonra rc2 kurdum sertifasi falan bitti tekrar nasil jail yapicam 2side telefonda duruyor oyle ,ayni islemlerel yaprken pcde hata veriyor?

Beyler bende rc1 vardi sonra rc2 kurdum sertifasi falan bitti tekrar nasil jail yapicam 2side telefonda duruyor oyle ,ayni islemlerel yaprken pcde hata veriyor?
Kurulu olanları silmeniz gerek hocam. Silip tekrar yükleyin. Bilgisayar ile uğraşmak istemiyorsanız extender: reloaded konusunu inceleyin.

Kurulu olanları silmeniz gerek hocam. Silip tekrar yükleyin. Bilgisayar ile uğraşmak istemiyorsanız extender: reloaded konusunu inceleyin.
Kardesim guzel diyorsunda kurulu olani nasil silcem, extender vardi 2hafta yapti sonra hata verdi guncelleme gelmesi gerektigini soylemistin sen sanirim

---- ----

Aa tmm pardon jailsiz siliniyormus bu eyv ?

Son düzenleme:
Saurik bunu iyi niyetleri dahilinde güncelleme getirdiğini sanmıyorum. G0blin 10.3.x için bu güncellemeyi yapan varmı?
78cdcbde8db8efb5dc3614fa91aeb7fd.jpg

Swipe home
Tage
Finger touc
Bu üçünü aynı anda kurdum ben çok güzel işlevsellik sağlıyor

Tinder uygulama sını sınırsız yapan bir tweak var mı arkadaşlar?
Tinder++ çalışmıyor. Yüklemeden sonra tinder uygulaması açılmıyor... ios 10.3.1 goblin rc2

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler safari dowlander güncel değil galiba alternatif olarak hangi tweak önerirsiniz cihaz 6s sürüm 10.3.3

Beyler safari dowlander güncel değil galiba alternatif olarak hangi tweak önerirsiniz cihaz 6s sürüm 10.3.3

Safari download güncel çalışıyor Nasıl bit sorun ver paralı uygulamayı Cydown ile indirip cracktoll 2 ile lisans edip deneyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilinsin diye ekliyorum ''StatusVol X ' çalışıyordu. Bugun ''CustomDate'' kurdum. Bu twaek ''StatusVolX'' engelledi. Saatin oraya gelen tarih orada olan Ses seviyesini göstertmiyor. Customu kaldırdım.

Son düzenleme:
Geri