Exdenter sizin repoda varmı?Tamam gözün aydın ordan sertifikada yüklenmiş olması gerek 400 gün kadar extender yükleyip ordan takip edebilirsin
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Exdenter sizin repoda varmı?Tamam gözün aydın ordan sertifikada yüklenmiş olması gerek 400 gün kadar extender yükleyip ordan takip edebilirsin
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Repomuzda bunun için bir tweak var. Deneyebilirsiniz. Nosubstitute adı.Cihaz jailbreakli iken, pubg mobile giremiyorum. Ancak jailbreak'i kapatınca giriliyor. Bu sorunun bir çözümü var mı?
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Ancak, paylaştığınız tweak ios 11 istiyor.Repomuzda bunun için bir tweak var. Deneyebilirsiniz. Nosubstitute adı.
Extender yükledim herhangi bir ayar falan yapcammı kendi otomatik imzalicakmı acaba goblin tekrar gitmasinini istemiyorum yüklemek zor oluyor Extender hakkında bilgi lazım birazHerhangi bi repodan kurabilirsin sürümüne uygun bak yükle
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Öyleyse liberty deneyebilir misiniz?Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Ancak, paylaştığınız tweak ios 11 istiyor.
Zaten yüklüydü. İşe yaramıyor.Öyleyse liberty deneyebilir misiniz?
Bazı uygulamalar için özel tweak yapılıyor jailbreak anlamaması için o gibi birşey olursa anca çözülür sizin işiniz.Zaten yüklüydü. İşe yaramıyor.
Evet haklısınız hocam. Flex 3'e baktım. Birisi paylaşmış ama çalışmıyor. Bekliyecez artık. Desteğiniz için teşekkürler.Bazı uygulamalar için özel tweak yapılıyor jailbreak anlamaması için o gibi birşey olursa anca çözülür sizin işiniz.
Rica ederim. Eğer çözüm bulursanız ve paylaşırsanız seviniriz diğer kullanıcılarımız da faydalanacaktır.Evet haklısınız hocam. Flex 3'e baktım. Birisi paylaşmış ama çalışmıyor. Bekliyecez artık. Desteğiniz için teşekkürler.
Uyumlu değil sürümün için , springtomize veya Zeppelin ile yapabilirsinmerhaba arkadashlar. bana neden cevab veren yok? CarrierPigeon g0blinde calisiyormu? lutfen cevaplandirin
Bu repo çalışıyormu sizde? İçi boş gözüküyor![]()
![]()
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu repo çalışıyormu sizde? İçi boş gözüküyor![]()
![]()
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki kardeş bytafonts3 deb dosyalarını paylaşa bilirmisin elinde varsaÇalışmıyo artık kardeşim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki kardeş bytafonts3 deb dosyalarını paylaşa bilirmisin elinde varsaÇalışmıyo artık kardeşim
BendeCihazı eraserle sıfırladım gitti kardeşim
Merhaba, herhangi bir sorun yok. Forum reposundan kurulu ve sorunsuz şekilde imzalama yapıyor. Kaldırıp tekrar kurmayı deneyinmerhabalar. Extender Reloaded calishmiyor. neder? surum 10.3.2 iphone 6
Hocam lütfen bu tarz konuları Merak Ettikleriniz - Sormak İstedikleriniz Bu konu üzerinden soralım.Bu tweakler tam olarak ne işe yarıyor ?
Valla kardeşim h3lix var ama ben goblinden memnunum h3lix e geçmedim sen araştır uygunsa dene geç
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()