Neler yeni

iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

Cihaz jailbreakli iken, pubg mobile giremiyorum. Ancak jailbreak'i kapatınca giriliyor. Bu sorunun bir çözümü var mı?

Herhangi bi repodan kurabilirsin sürümüne uygun bak yükle

BİR FİDAN BİN İNSAN
Extender yükledim herhangi bir ayar falan yapcammı kendi otomatik imzalicakmı acaba goblin tekrar gitmasinini istemiyorum yüklemek zor oluyor Extender hakkında bilgi lazım biraz

Bazı uygulamalar için özel tweak yapılıyor jailbreak anlamaması için o gibi birşey olursa anca çözülür sizin işiniz.
Evet haklısınız hocam. Flex 3'e baktım. Birisi paylaşmış ama çalışmıyor. Bekliyecez artık. Desteğiniz için teşekkürler.

Evet haklısınız hocam. Flex 3'e baktım. Birisi paylaşmış ama çalışmıyor. Bekliyecez artık. Desteğiniz için teşekkürler.
Rica ederim. Eğer çözüm bulursanız ve paylaşırsanız seviniriz diğer kullanıcılarımız da faydalanacaktır.

Cydia eraser ile jailbreki sorunsuz şekilde sürümünüzü koruyarak silebilirsiniz...kullanım videoları youtube da var..eraser çalışmayan 5s te eraser fix diye videoda nasıl yapılacağı gösterilmiş...ben kullandım kaldırdım..5s 10.3.2 yüklüydü..goblin

Son düzenleme:
0e96b7e4ca45c83abbfd4fead857a87e.jpg
4c0877c35536b6715353f01fe4dd1e81.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu repo çalışıyormu sizde? İçi boş gözüküyor

OnlineNotify kurulu ama son 4-5 gündür düzgün çalışmıyor. Hatta hiç çalışmıyor desem yeridir... bilgisi olan var mı acaba ? Tşk

ios 10.3.1

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri