Neler yeni

iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

Kusurabakmayın ben byta fontu kullanmışsınızdır bilginiz vardır diye düşündüm

BİR FİDAN BİN NESİL...

Ben swap mode kullandım klavyeyi ayrı ana ekranı farklı fontlama yapıyordum bunu ilkkez kullanıyorum

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iOS 10.3.3 double h3lix kullanıyorum yüklü olan tweakler bunlar peek a boo ve fingertouch o sildim ama telefon sürekli aşırı sıcak ve şarjı çok hızlı bitiyor lütfen yardımcı olun

Ekli dosyalar

• IMG_3014.PNG
    IMG_3014.PNG
    153.6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_3015.PNG
    IMG_3015.PNG
    141.7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_3016.PNG
    IMG_3016.PNG
    148.6 KB · Görüntüleme: 26
iOS 10.3.3 double h3lix kullanıyorum yüklü olan tweakler bunlar peek a boo ve fingertouch o sildim ama telefon sürekli aşırı sıcak ve şarjı çok hızlı bitiyor lütfen yardımcı olun

Extender kaç günde bir imzalıyo sende

Ewet extenderdende olabilir h3lix den de kaynaklana bilir kardeşim deneye deneye bulman gerek sorunu,mesela extender dense uzun sertifika bul dene ben g0blin kullanıyorum şarjım benimde başlarda aynıydı zaManla oturdu hataları buldum hallettim bide icleaner proyu kullan icleanerin içinden ayar dosyalarına gir kullanılmayan plist dosyalarını sil menüden temizlik yap

BİR FİDAN BİN NESİL

Ewet extenderdende olabilir h3lix den de kaynaklana bilir kardeşim deneye deneye bulman gerek sorunu,mesela extender dense uzun sertifika bul dene ben g0blin kullanıyorum şarjım benimde başlarda aynıydı zaManla oturdu hataları buldum hallettim bide icleaner proyu kullan icleanerin içinden ayar dosyalarına gir kullanılmayan plist dosyalarını sil menüden temizlik yap

BİR FİDAN BİN NESİL
Valla usta kapatıp açtım telefonu tweakleri silip yükledim i cleanırla temizledim sonra başka tweaklerde yükledim şu anlık bir sıkıntı yok gibi şarj normale yakın sayılır iyi yani herhalde kapatıp açmak tekrar jb yapmak işe yaradı extenderı da 6 gün yaptım oldu gibi herhalde sağolasın sende

S.a Birkaç sorum olcak öncelikle goblin 10.3.2 rc1 jailbreak yaptım sorunsuz kullandım..1 hafta sonra goblin daha çalışmadı profilde silindi kendi kendine..şimdi hiç bir şey yapamıyorum ne yapmam lazım..bir haftadan fazla gitmesi için ne yapmalıyım..pc impactör ipa dosyasını üstüne bıraktırmıyor yeniden jailbreak yapmak için ne yapmalıyım

Cydia impactor son sürüm yükle imşactordan xcode ye gir revoke de eski ipaları sil bu arada rc 2 ipa indir rc1 iyi değil ve cydia impactor ile rc2 kur dene

BİR FİDAN BİN NESİL

Tamam ustam dediklerini bir yapayım
[automerge]1522011255[/automerge]
Kardeş impactör dosyayı üstüne bırakmıyor dediklerini yaptım ne yapmam lazım pc demi sorun var acaba
[automerge]1522011686[/automerge]
Xcode revoko error yazıyor tıklatınca

Son düzenleme:
Tamam ustam dediklerini bir yapayım
[automerge]1522011255[/automerge]
Kardeş impactör dosyayı üstüne bırakmıyor dediklerini yaptım ne yapmam lazım pc demi sorun var acaba
[automerge]1522011686[/automerge]
Xcode revoko error yazıyor tıklatınca

Bide şu şekilde dene kardeşim safariyi aç ftios install yaz programı indir programın içinden g0blin yükleyelim bide böyle dene

Bide şu şekilde dene kardeşim safariyi aç ftios install yaz programı indir programın içinden g0blin yükleyelim bide böyle dene

Yüklemiyor goblin indiriyor enson kurarken tam bitiyor indirilemedi diyor sorun ney acaba neden yüklemiyor diyor cihazı kapatıp açtım gene yüklemedi?

iphone 5s 10.3.2
Bir hafta sorunsuz kullandın goblin yükledim pc le şimdi silindi yüklemiyor
Cihazda cydia ve benzeri uygulamalar var appcake falan reset atarsam bunlar silinirmi veya sorun çıkarırlarmı silinmesi önemli değil zaten açılmmama gibi bir sorun oluşurmu cihazda

İmza süresi bitmiştir goblinin ondan reset at bişi olmaz sen hart reset atma yöntemini biliyon mu

BİR FİDAN BİN İNSAN

İmza süresi bitmiştir goblinin ondan reset at bişi olmaz sen hart reset atma yöntemini biliyon mu

BİR FİDAN BİN İNSAN
Cihazın içinden biliyorum tüm içerikleri ayarları sil diye farklı bir yol varsa onu yapayım telefon işlerinden anlarım zamanında çok uğraşmıştım android odinle falan😁

Zaten senin vaktini bu yüzden alıyorum 🙂bilmeden hareket etmem hiç..nasıl bir yol izlemeliyim kardeş🙂
[automerge]1522045772[/automerge]
hayır telin içinden değil sakın öle bişi yapma

BİR FİDAN BİN İNSAN
Goblin şartmı başka jailbreak yokmu ki?

Son düzenleme:
Valla kardeşim h3lix var ama ben goblinden memnunum h3lix e geçmedim sen araştır uygunsa dene geç

BİR FİDAN BİN İNSAN

Tamam gözün aydın ordan sertifikada yüklenmiş olması gerek 400 gün kadar extender yükleyip ordan takip edebilirsin

BİR FİDAN BİN İNSAN

Geri