Gözükmüyor resim hocam
---- ----
He tm suan gördüm teşekkürler
---- ----
He tm suan gördüm teşekkürler
Son düzenleme:
Bigbossda bulunan pro değil.JailbreakTR reposuna iCleaner pro 7.6.4 sürümü eklenmiş 5.7 mb Betadan çıkmış daha stabil sürüm sanırım. Bigbossda da aynı sürüm var ama 4.1 mb. Farkı nedir? İlk resim jailbreakTR reposu, ikinci resim bigboss reposu? Birisinde iCleaner pro diğerinde sadece iCleaner ama ikisinin de sürümü 7.6.4 3cü resim yine bizim repo 4cü resim bigbossEkli dosyayı görüntüle 1166Ekli dosyayı görüntüle 1167Ekli dosyayı görüntüle 1169Ekli dosyayı görüntüle 1168
Keskin bir fark varmı ki? Ben jailbreakTR reposundan kurdum sorunsuz çalışıyor. Diğerini deneme gereği duymadımBigbossda bulunan pro değil.
Tamam teşekkürlerPro versiyonunda bulunan ekstra özelliklerin neredeyse tamamı normal versiyonda yok
Hocam duplica reposu yazabilirmisin xarold, hacyouriphone repolarında yokUyumlu
AppSync"i tekrar kur düzelmesi lazım. Bende de aynısı oldu appcake ve appsync"i tekrar kurdum çalıştıAppcake, Rc2 ile çalışmıyor galiba nedense güncellediğimden beri uygulama açılmıyor. Başka repoları yükledim yine aynı sizde de durum aynı mı?
Anemone
Link:
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Not: CyDown ile kurulucaktır.
Bende çalıştı. Bunu kurduktan sonra error hatası alan olursa.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu repoyu kurup gelen güncellemeyi güncellesin çalışacaktır.
Kurulum sonrası temayı aktifleştirdikten sonra safe mode atıyor. Ancak respiring yapılarak sorun çözülüyor.
iPhone SE ios 10.3.1Ekli dosyayı görüntüle 1055Ekli dosyayı görüntüle 1056Ekli dosyayı görüntüle 1057Ekli dosyayı görüntüle 1058
Hocam 10.3.3 de çalışıyor mu acaba bilginiz var mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sınırsız değilde, haftalık senin yerine imzalayan bir araç mevcutBeyler merhaba, bu jail sertifikası 1 haftalıkmı oluyor veya bunu kurduktan sonra sınırsız yapmamız ıcın bır tweek varmı sımdıden tskler.
Sınırsız değilde, haftalık senin yerine imzalayan bir araç mevcut
"EXTENDER" Bilgisayar Olmadan Otomatik İmzalama
Uzun süre jailbreak aktif olmazsa sertifika süresi jaiobreak aktif değilken geçerse bilgisayar gerekir tekraradanPekı kardesım bunu telefon jaıllıykenmı yapıyor.mesele ben telefonu kapattım o actım jaılsız o gun bıttı suresı genede yapıyormu?
Bıde ben bu jaıl ısınde bıraz yenıyım uyumlu tweekler kısmınde tweeklerın yanına ufak acıklamalarla neye yaradıgını yazsanız daha yararlı olmazmı?
Sımdıden tskler.
@Dervo2pac acaba gentteman temasının linkini atma şansınız varmı bende indirmeye çalışıyorum fakat hep anemone'ninki çıkıyor.
Aldığınız hata nedir?arkadaşlar display out tweeakını kurdum fakat şimdi işime yaramıyor lakin bunu kaldıramıyorum telefondan bi yardım etseniz çok sevinicem
Tekrar kurup kaldırmayı deneyinsilemiyorum telefonumdan ayarlar kısmında duruyor silebileceğim bi yerde yok cydiada kurulu uygulamalardada yok
kardeş cydiada kurulu olanlarda işaretlediğim yerden en son yazılan yerden baktınmı? belki uzman bölümğne yüklenmiştir. bide bu tweak ios 4 uyumlu gösteriyor cydiada kendi versiyonunla uyumlumuydu yüklediğin?arkadaşlar display out tweeakını kurdum fakat şimdi işime yaramıyor lakin bunu kaldıramıyorum telefondan bi yardım etseniz çok sevinicem