Neler yeni

iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

Arkadaşlar selamlar
Iphone 5s cihazıma 10.3.3 üzerinden goblin kurdum.özellikle araç ngxplay için simkartsız multimedia adaptörü modunda kullanmaktayım telefonu
Iphone 6 ios 11.2.2 cihazım için beklemedeyim ne yazıkki.
Fazla uzatmayayım, haftada bir tekrar tekrar goblin kurmaktan sıkıldım bunun başka daha kalıcı bir yolu varmı acaba?
Root şifre değişiminin faydası oluyormu bu işe?
İlave olarak konum servisleri kaybolması için çözümü olan varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Flipcontrolcenter i bigboss dan kurmuştum şarjı sömürüyordu sanki bu tweakın alternatifi var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FlipControlCenter şarzı sömürmez , başka birşeyden kaynaklıyordur

Bioprotect olabilir mi
9896762029cc32ff96dd9adcabd12759.jpg
bunlar yüklü

Arkadaşlar selamlar
Iphone 5s cihazıma 10.3.3 üzerinden goblin kurdum.özellikle araç ngxplay için simkartsız multimedia adaptörü modunda kullanmaktayım telefonu
Iphone 6 ios 11.2.2 cihazım için beklemedeyim ne yazıkki.
Fazla uzatmayayım, haftada bir tekrar tekrar goblin kurmaktan sıkıldım bunun başka daha kalıcı bir yolu varmı acaba?
Root şifre değişiminin faydası oluyormu bu işe?
İlave olarak konum servisleri kaybolması için çözümü olan varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Konudaki tweak senin yerine imzalayacaktır

repo.jailbreaktr.com

"EXTENDER" Bilgisayar Olmadan Otomatik İmzalama

GPS sorunu RC1'de çözüldü ve şuan RC2 yayında. Link konuda mevcut

iphone se 10.3.2'ye lockscreen ve zil sesleri için hangi tweakleri kurmam lazım? lockhtml4 çalışıyor gözüküyor ama cydia'dan baktığımda uyumlu değil diyor.

Arkadaslar su iphone x deki gibi telefon u cevirnce ekran uyanmasi icin bir tweak varmı iphone 6 ios 10.3.1

Arkadaslar flipcontrol yükledim 5s 10.3.1 sürümü. LTE sorunlu. once hücreseli acıp sonra LTE tıklarsan acılıyor buda 2 tusa basarak oluyor.
Daha kullanışlı bir tweak var mı ? Lte'yi control centera getiren.
Telefon konusmasını kaydeden bir tweak onerisi. ( call recordar harici )
Birde calısan 3d touch tweakı bulamadım :(

Son düzenleme:
@daRkneSs hocam hangi tweak'ten kaynaklandığını bilmediğim bir sorunla karşı karşıyayım. telefon donup kalıyor hiç bir tuş tepki vermiyor dakikalarca donup kalıyor öyle. son yüklediklerimi kaldırdım yine aynı. günde en az iki defa tekrar jb yapıyorum. neden kaynaklanıyor olabilir?

ilexrat mobil terminal ile sıfırlama yapılıyormu bu sürümlere ve ya alternatif bi yöntem varmı? herşeyi teker teker silmek uzun sürer. bide tweaklerin üzerinde çalışmasını sağlayan proqramlar yükleniyor onların hangileri olduğunu bilmiyorum yanlış şeyleri silip cihazı bozmuyalım

Anemone güncelleme gelmiş.. Stabil olmadığı söyleniyor!
fc84e6c39907da4b4f1dd343181fb40d.jpg

19621f68bc959a829a7d88da67db84eb.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@daRkneSs hocam hangi tweak'ten kaynaklandığını bilmediğim bir sorunla karşı karşıyayım. telefon donup kalıyor hiç bir tuş tepki vermiyor dakikalarca donup kalıyor öyle. son yüklediklerimi kaldırdım yine aynı. günde en az iki defa tekrar jb yapıyorum. neden kaynaklanıyor olabilir?
re-install seçeneğini kullandınız mı?

Goblin rc2 ile konum servislerim geri geldi ve jb daha stabil o kesin, teşekkürler!
Iphone 5s 10.3.3 için çalışan herhangi bir tema varmı?
Anemone ve winter.. bende çalışmadı sürekli safe mode a geçiyor

iOS 10.3.1 de calişıyormu bilen varmı

re-install seçeneğini kullandınız mı?
evet re-instal yaptım ve ayarlardan kalan tüm twealeri yükleyip elle kaldırdım. sadece ccquickpro ile swipeformore tweaklerini kurdum iki gün sorunsuz gitti. bugün swipeselectionpro yükledim ondanmıdır bilemedim ama 1 saat geçmişti cihaz kendini resetledi jb yine gitti. rc2'den kaynaklanabilirmi?

beyler bu hata ne anlama geliyor 2haftadir kendi imzaliyordu simdi boyle olsu

Ekli dosyalar

• IMG_2253.PNG
    IMG_2253.PNG
    701 KB · Görüntüleme: 48
Geri