Flipcontrolcenter i bigboss dan kurmuştum şarjı sömürüyordu sanki bu tweakın alternatifi var mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
FlipControlCenter şarzı sömürmez , başka birşeyden kaynaklıyordur

Flipcontrolcenter i bigboss dan kurmuştum şarjı sömürüyordu sanki bu tweakın alternatifi var mı ?
FlipControlCenter şarzı sömürmez , başka birşeyden kaynaklıyordur
![]()
Arkadaşlar selamlar
Iphone 5s cihazıma 10.3.3 üzerinden goblin kurdum.özellikle araç ngxplay için simkartsız multimedia adaptörü modunda kullanmaktayım telefonu
Iphone 6 ios 11.2.2 cihazım için beklemedeyim ne yazıkki.
Fazla uzatmayayım, haftada bir tekrar tekrar goblin kurmaktan sıkıldım bunun başka daha kalıcı bir yolu varmı acaba?
Root şifre değişiminin faydası oluyormu bu işe?
İlave olarak konum servisleri kaybolması için çözümü olan varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
calisiyor 10.3.2 iphone 6arkadashlar yardimiza ihtiyacim var. callerid-format fix ios 5.x g0blinde calisiyormu acaba. ios 9-da sorunsuz calisiyor.
calisiyor 10.3.2 iphone 6arkadashlar yardimiza ihtiyacim var. callerid-format fix ios 5.x g0blinde calisiyormu acaba. ios 9-da sorunsuz calisiyor.
Extender tamam hocam çok sağolKonudaki tweak senin yerine imzalayacaktır
repo.jailbreaktr.com
"EXTENDER" Bilgisayar Olmadan Otomatik İmzalama
GPS sorunu RC1'de çözüldü ve şuan RC2 yayında. Link konuda mevcut
Ana konuda, RC2 linki mevcut. Eski ipayı kaldırıp, cihazı kapatıp açın ve ardından RC2 ile jailbreak yapınExtender tamam hocam çok sağol
Gps için link bu konudamı başka yere mi bakacağım?
appsnc unıfild -karen's repoda yok hocam@yigitozdal
AppSync Unified
Enables the ability to install unsigned/fakesigned iOS applications.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
iyi akşamlar hocam appsync hangi repodan yüklediniz repo tam adresini yazarmısınız tlf 10.3.2 iphone SEAppsync sorunsuz yüklendi appcake için bildiğiniz bir repo var mı
re-install seçeneğini kullandınız mı?@daRkneSs hocam hangi tweak'ten kaynaklandığını bilmediğim bir sorunla karşı karşıyayım. telefon donup kalıyor hiç bir tuş tepki vermiyor dakikalarca donup kalıyor öyle. son yüklediklerimi kaldırdım yine aynı. günde en az iki defa tekrar jb yapıyorum. neden kaynaklanıyor olabilir?
evet re-instal yaptım ve ayarlardan kalan tüm twealeri yükleyip elle kaldırdım. sadece ccquickpro ile swipeformore tweaklerini kurdum iki gün sorunsuz gitti. bugün swipeselectionpro yükledim ondanmıdır bilemedim ama 1 saat geçmişti cihaz kendini resetledi jb yine gitti. rc2'den kaynaklanabilirmi?re-install seçeneğini kullandınız mı?
Ext3nder güncellenmesi gerekiyor. Yakın zamanda güncellenirbeyler bu hata ne anlama geliyor 2haftadir kendi imzaliyordu simdi boyle olsu
beyler bu hata ne anlama geliyor 2haftadir kendi imzaliyordu simdi boyle olsu