Neler yeni

Electra ~ iOS 11.0-11.1.2 Jailbreak

Saurik ten mesaj var anlaşılan yakında kendi çalışmasını yayınlayacak ama electra ve coolstar a da biraz gönderme yapmış :)
Saurik : Sonuçta, bunların hiçbiri benim sorunum değil. Electra ile ilgili sorunlarınız varsa, bu konuda Coolstar'ı rahatsız edin.
Jailbreak savaşları :D
Adam olaydıda kendi yayınlayaydı iki aydrır keyfini bekliyoruz

Normal Electra betaları kullandıysanız bootstrapt klasörü haricinde fazla değişiklik yapmadığınıza emin olun. Yaptığınız değişiklikleri geri alın.

normal electra yükledim tweakboxdan cihazo sıfırlamam lazım electra final yükleyecem cydiası olanı bazı tweaklar yükledim 11.1.2 shs kaydım yok cihazı yeni aldığım için futurestore ederdim olmadığı için nasıl kaldırıım electra yı temiz kurulum yapmak istiyorum final için yardımlarınız için tşkler

Sanırım APT 0.7 hatası düzeltilmiş(saurik reposundan indirilmemesi için bloke edilmiş) ayrıca liberios ve to panda ile ilgili yükleme hatası da düzeltilmiş.

Gençler dikkatli olur bu saurik çirkeflik çıkarmaya başladı

2fc5651b9ad8c8aab956989a43f17f3e.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha önce sitemizde paylaştığımız tweaklerin bir kısmı şuan repo.jailbreaktr.com reposuna eklendi. Elle kurmak yerine cydia üzerinden kurabilirsiniz. Diğer tweakler eklenmeye devam ediyorum.

Ben yükledim, cydia geldi. Önceki electra da kurulu tweakler çalışmıyor hatta görünmüyor. Cydiada yeni tweak yüklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Çözüm bilen var mı?
a05136e7713d131ab35db40076145a39.jpg

Kardeşim ben olayı çözdüm, öncelikle winscp ile telefona bağlan.
sonra usr/libexec/cydia/ klasörü içine gir, buradaki bütün dosyaları seç, sağ tıkla,
özellikler de, en altta sayı yazan kutucuğu 7777 yap, tamam de.

Daha sonra yine winscp den var/lib/dpkg klasörüne gir, büyük ihtimalle
bu klasör içinde updates adında bir klasör eksik olmalı, eğer updates klasörünü
göremiyorsan, masaüstünde bir klasör oluştur, adını updates yap, bu klasörü winscp de
var/lib/dpkg nin içine sürükle bırak. artık var/lib/dpkg nin içinde updates diye bir klasör olacak. winscp üzerinde bu updates klasörünün üzerinde sağ tıkla, özellikler de, en altta sayı yazan kutucuğu 7777 yap, tamam de.

Not: var/lib/dpkg içerisinde updates klasörü varsa sadece bu klasörün üzerinde sağ tıkla, özellikler de, en altta sayı yazan kutucuğu 7777 yap, tamam de.

Sonra bir bakmışsın hata mata kalmamış, bana dua etmeyi de unutma :D çünkü electra için bu hatanın çözümü hiç bir yerde yok ben buldum.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kardeşim ben olayı çözdüm, öncelikle winscp ile telefona bağlan.
sonra usr/libexec/cydia/ klasörü içine gir, buradaki bütün dosyaları seç, sağ tıkla,
özellikler de, en altta sayı yazan kutucuğu 7777 yap, tamam de.

Daha sonra yine winscp den var/lib/dpkg klasörüne gir, büyük ihtimalle
bu klasör içinde updates adında bir klasör eksik olmalı, eğer updates klasörünü
göremiyorsan, masaüstünde bir klasör oluştur, adını updates yap, bu klasörü winscp de
var/lib/dpkg nin içine sürükle bırak. artık var/lib/dpkg nin içinde updates diye bir klasör olacak. winscp üzerinde bu updates klasörünün üzerinde sağ tıkla, özellikler de, en altta sayı yazan kutucuğu 7777 yap, tamam de.

Not: var/lib/dpkg içerisinde updates klasörü varsa sadece bu klasörün üzerinde sağ tıkla, özellikler de, en altta sayı yazan kutucuğu 7777 yap, tamam de.

Sonra bir bakmışsın hata mata kalmamış, bana dua etmeyi de unutma :D çünkü electra için bu hatanın çözümü hiç bir yerde yok ben buldum.
Forum düzeni adına varsayılan yazı puntosunu değiştirmeyin hocam. Büyük yazmanız okunurluğu azaltıyor.

uyumsuz bir tweak yukledim sanirim telefon jb li acilmiyor normal acabiliyorum. cydia girilmiyor atiyor o tweak i nasil kaldirabilirim.

Ben bütün işlemleri yaptım ancak cydia çalışmadı nedendir acaba ?

Birde Bilgisayar üzerinden yüklediğim tweakler Ayarlar kısmında görünmüyor

Hayırlı geceler cydia impactor telefonu görmüyor acaba atladığım bişeymi var i7 plus 11.1

fraklı bilgisayarda deneyebilir misiniz?

Merhabalar sayenizde jailbreak yapip kullaniyorum sagolun ama cydia’dan tweak yukledikten sonra respring ekranında kalıyor ve cihazi shutdown yapıp tekrardan açıp sonra gene Electra’yi kullanip jailbreak’i tekrar aktif ediyorum acaba bi hata mi yapiyorum yoksa cydia da mi hata var ? Bi yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkürler 🙏

Merhabalar sayenizde jailbreak yapip kullaniyorum sagolun ama cydia’dan tweak yukledikten sonra respring ekranında kalıyor ve cihazi shutdown yapıp tekrardan açıp sonra gene Electra’yi kullanip jailbreak’i tekrar aktif ediyorum acaba bi hata mi yapiyorum yoksa cydia da mi hata var ? Bi yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkürler 🙏
Electranın yeni sürümü var onu deneyin birde cydia da güncelleme gösteriyor mu?
ilk yaptığımda bende de aynıydı düzeldi sonra.

Geri