Neler yeni

Electra ~ iOS 11.0-11.1.2 Jailbreak

Yardım edin arkadaşlar elektra jb ios 11.1.2 yükleyebilirmiyim bilgisayarsız sürümüm ios 11.1.2 iphone 6s ilk defa jb yapıcam

---- ----

Tm saolun

Son düzenleme:
sorunsuz olarak yükledim fakat tweak yüklerken sıkıntılar yaşıyorum.

respring yapmıyor cihaz. hard reset atmak zorunda kalıyorum, bu sırada da jb bozuluyor haliyle. biraz uğraştırıcı. bu sorunu yaşayan, çözüm önerisi olan var mı? (iSE)

cydia'da bir problem oluştu. bunu nasıl halledebilirim?

açtığımda tweak listeleri görünmüyor. yüklü olan tweakler sorunsuz çalışıyor, fakat kaldırma ekleme işlemi yapamıyorum. yeniledim fakat bir işe yaramadı.

edit: kaynak eklediğimde de ''Kaynak Güncelleniyor'' diyip kalıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_0713.PNG
    IMG_0713.PNG
    64.7 KB · Görüntüleme: 26
yahu cydia açtım gerekli güncelleme dedim 10 dakikadır kaynarlar güncellenmedi

---- ----

demo mu bu neya dönüp duruyor

---- ----

marulcu
bendede aynısı olmakta bu nasıl iş

Son düzenleme:
electra jb yi kaldirdim az cok ama ayarlardan sifirlasam telefon elmada kalirmi acaba. to.panga hatasini gecemiyorum bi turlu.

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama jailbreak yapmaya çalışanların büyük çoğunluğu konuya hakim olmadan balıklama atlamış keşke biraz daha temkinli davranıp oluşabilecek hataların ortaya çıkıp çözümlerinin sunulmasını bekleseydiniz. Umarım kimse sürüm kaybetmeden bu aşamayı geçer

tweak installer ile kurulan deb lerin cydia içinde görülebilmesi için yapılacak bir şey var mı?

acele işe şeytan karışır sözünü yaşam felsefesi yapmış olmam yine beni kurtardı. iyiki beta’dayım

Saurik : Sonuçta, bunların hiçbiri benim sorunum değil. Electra ile ilgili sorunlarınız varsa, bu konuda Coolstar'ı rahatsız edin.
Jailbreak savaşları :D

sorunsuz olarak yükledim fakat tweak yüklerken sıkıntılar yaşıyorum.

respring yapmıyor cihaz. hard reset atmak zorunda kalıyorum, bu sırada da jb bozuluyor haliyle. biraz uğraştırıcı. bu sorunu yaşayan, çözüm önerisi olan var mı? (iSE)
respring te bende sıkıntı çekiyorum hocam arada açılıyor arada hard reset yapmak zorunda kalıyorum

Geri