Neler yeni

Tweak Callbar XS

• Konu Sahibi Konu Sahibi mctuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Böyle bir hata alıyorum
53f5f317bd7dd96f134f33115896ba77.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İndir butonuna bas, alttaki görselde belirtilen klasörün içine at.

Preference var library içinde ama preferencebundles göremedim bir türlü

Kardeş filzadan yapamazsan eğer cydiada Türkçe yaması var indir kur o Türkçe olur

Sendeki callbarı kaldır sadece bu repodan kur
9d738ca2170cef127a13f8a5725270d0.jpg

Haaa yok kardeşim sağol ben orjinali satın aldım.o repoyu da kullanıyorum ama orijinal tweaki kullanmayı tercih ederim....sağol

Böyle bir hata alıyorum
53f5f317bd7dd96f134f33115896ba77.jpg

Bu hata Google Drive’ın dosyayı önizleme gösterememe hatası, linkle ve ya dosya ile bir alakası yok indir diyerek sonrasında filza ile açın sorun olmayacaktır

Bu hata Google Drive’ın dosyayı önizleme gösterememe hatası, linkle ve ya dosya ile bir alakası yok indir diyerek sonrasında filza ile açın sorun olmayacaktır

Kardeşim indirdim ama filzada preference bundles diye bir klasör yok yada ben bulamadım preference var bende

Kardeşim indirdim ama filzada preference bundles diye bir klasör yok yada ben bulamadım preference var bende

Sol üstten en üst konuma çıkın ve orda Library klasörüne girin.

Ya da görseldeki Library yazan yere tıklayarak “ /Library/PreferenceBundles/CallBarXPreferences.bundle “ bunu yapıştırıp geç diyin klasöre gidecektir.

731a194d69eaab170836b4e837b90572.jpg

Yanlış dosya içerisine bakıyorsun. Birden fazla libr dosyası mevcut sen büyük ihtimalle var/libr.. dosyasından bakıyorsun. En başa gelip /Library/PreferenceBundles/CallBarXPreferences.bundle klasörün içine atıp hepsini değiştir, sonra respring den sonra yama aktif olacak.

Sol üstten en üst konuma çıkın ve orda Library klasörüne girin.

Ya da görseldeki Library yazan yere tıklayarak “ /Library/PreferenceBundles/CallBarXPreferences.bundle “ bunu yapıştırıp geç diyin klasöre gidecektir.

731a194d69eaab170836b4e837b90572.jpg

Ok hallettim ama klasörü atarken böyle bir uyarı verdi ne yapıyım...?
045e5ae3e7865c49cb315dc68a61199f.jpg

ben aktivasyon ekranini bir turlu gecemedim. 3 adet dosyayi preferencebundles icine de attim ama nafile:-(

Merhaba calbar xs ile whozitpro birlikte kullanan var mı sıkıntı çıkarıyor mu. Whozitpro kullanıyorum. Calbar xs satın almak istiyorum sıkıntı çıkarmıyorsa

Merhaba calbar xs ile whozitpro birlikte kullanan var mı sıkıntı çıkarıyor mu. Whozitpro kullanıyorum. Calbar xs satın almak istiyorum sıkıntı çıkarmıyorsa

İkisi de aynı anda çalışıyor. Sıkıntı yok

Geri