Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Arkadaşlar iPhone X klavyesini alt cihazlara getiren bi tweak varmı? Gestures tweakleri hariç sadece klavyeyi X gibi yapacağım HomeGesture kullanıyorum onda uyumsuz

Bu şekilde Hava durumu , saat widgetleri yapabileceğimiz tweak varmı

Ekli dosyalar

• 39F2AADE-8657-46B2-9B20-8137CD4E3E00.jpeg
    39F2AADE-8657-46B2-9B20-8137CD4E3E00.jpeg
    305.3 KB · Görüntüleme: 54
Selamünaleyküm iyi forumlar herkese

Şu 150 MB sınırını kaldıran bi tweak var mı ya... AppStore güncelleme yapacak ama WiFi olmadan olmaz 150 MB üstünde diyor

Telefon uyku modunda iken yani ekran siyah iken sürekli saati gösteren tweak varmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Telefon uyku modunda iken yani ekran siyah iken sürekli saati gösteren tweak varmı

Semperon,hyperion.moonshine...bir bakın isterseniz.ücretlidir ama bunlar

Semperon,hyperion.moonshine...bir bakın isterseniz.ücretlidir ama bunlar

Kardeş zaten pil dayanmıyor, sabaha 0 şarzla uyanırız vallahi.

Arkadaşlar jb de uyumsuz tweak yüklediğimizde load tweak tikini kaldırdığımızda jb yapabiliyoruz fakat bu sefer de yüklediğimiz tweakler gidiyor . Bunu düzeltecek bir tweak var mı ?

Load tweak olayını herhangi bir tweakla düzeltemezsin düzelmesi için hata veren tweakı bulup silmen gerek

Kamerada resim çekerken yamuk çekmemek adına terazi eklentisi olan bi tweak varmı demek istediğim resim çekicem sağa sola yatık değilde düz çekmek istiyorum ekran düz olduğunu gösteren klavuz bir çizgi veya terazı gibi

Kamerada resim çekerken yamuk çekmemek adına terazi eklentisi olan bi tweak varmı demek istediğim resim çekicem sağa sola yatık değilde düz çekmek istiyorum ekran düz olduğunu gösteren klavuz bir çizgi veya terazı gibi

Kameranın kendinde var zaten Ayarlar > Sistem Uygulamaları > Kamera > Izgara tikini açık yap ekranda çizgi çıkacak

ProCam 6, Samer Azzam

Senin aradığın proğram bu
0edd85106e354a022369d5af0bac4b2f.jpg
26afd87d02b021f08e10c22ec5f85eb6.jpg

instagram 1 dakika video olayını geçmeme yardımcı olacak yani atacağım video 1.30 dk instagram bunu bölüyor bunun bölünmemesi için bir tweak var mıdır?

Merhaba arkadaşlar alarm kurduğumda alarm çaldığında hiç susmaması
için hangi tweak kullanabilirim varmı öyle bir tweak

Son düzenleme:
Geri