Açma kapama düğmesini basılı tuttuğumuzda bize respring, reboot vs seçenekleri sunan tweak hangisiydi acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Betterpowerdown...
Açma kapama düğmesini basılı tuttuğumuzda bize respring, reboot vs seçenekleri sunan tweak hangisiydi acaba?
Arkadaşlar iPhone X klavyesini alt cihazlara getiren bi tweak varmı? Gestures tweakleri hariç sadece klavyeyi X gibi yapacağım HomeGesture kullanıyorum onda uyumsuz
Belki Barmoji..
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GPSCheat deneyebilirsiniz sorunsuz çalışıyor.Arkadaşlar fake location iOs 12 çalışan tweak varmı?
Arkadaşlar fake location iOs 12 çalışan tweak varmı?
Telefon uyku modunda iken yani ekran siyah iken sürekli saati gösteren tweak varmı
Semperon,hyperion.moonshine...bir bakın isterseniz.ücretlidir ama bunlar
Anladım hocam sormak istedim varsa değerlendirelim malum eski jbler gibi untethered değil zorluyor insanıLoad tweak olayını herhangi bir tweakla düzeltemezsin düzelmesi için hata veren tweakı bulup silmen gerek
Kameranın kendinde var zaten Ayarlar > Sistem Uygulamaları > Kamera > Izgara tikini açık yap ekranda çizgi çıkacakKamerada resim çekerken yamuk çekmemek adına terazi eklentisi olan bi tweak varmı demek istediğim resim çekicem sağa sola yatık değilde düz çekmek istiyorum ekran düz olduğunu gösteren klavuz bir çizgi veya terazı gibi
Kamerada resim çekerken yamuk çekmemek adına terazi eklentisi olan bi tweak varmı demek istediğim resim çekicem sağa sola yatık değilde düz çekmek istiyorum ekran düz olduğunu gösteren klavuz bir çizgi veya terazı gibi