Teşekkür ederim. Nasıl yapacağım hakkında özelden bilgi verebilirmisiniz ?O tweak değil widget kardeş.xenhtml ile kullanıyorsun.hs ryu fluid widget ismi...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim. Nasıl yapacağım hakkında özelden bilgi verebilirmisiniz ?O tweak değil widget kardeş.xenhtml ile kullanıyorsun.hs ryu fluid widget ismi...
Teşekkür ederim. Nasıl yapacağım hakkında özelden bilgi verebilirmisiniz ?
XenHTML ve ilgili widgeti yükleyip ayarlarda XenHTML widgets kısmından aktifleştirebilirsin
Hocam ilgili tweaki ve widgeti kurdum.
Fakat dili anlayamayacağım bi dilde.
İngilizce veya türkçe yapabilirmiyim ?
Teşekkürler hocam düzeldi .Telefon ayarlarında dil seçeneklerinde rusça varsa sil düzelir![]()
merhaba, watusi 2 aramaktayım bigboss harici. ios 9.3.3 sorunsuz çalışan bildiğiniz repo var mı?
bir de forumun reposu ne zaman aktarılır ? içeriği nerdeyse bomboş.
O repoyu tavsiye etmiyoruz. Cihaz bilgilerinizi kendi sunucularına gönderiyor.Teşekkürler. Pulandres repo dan yükledim sorun yok.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yusuf kardeşim kendi repomuzdan silindiler, sileo repodaki bağlanmıyor, diğer repolar önerilmiyor. Jailbreak varsa faydalanmak istiyoruz. :)
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kamera Optik imaj sabitleyici özelliğini devre dışı bırakabilen tweak arıyorum. Titreme sorunu var fakat ağır çekim video açınca titreme sorunu kalmıyo ama fotoğraf çekemiyorum tabi. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Maalesef bırakamazsınız. Çünkü OIS yazılımsal sağlanmıyor.Kamera Optik imaj sabitleyici özelliğini devre dışı bırakabilen tweak arıyorum. Titreme sorunu var fakat ağır çekim video açınca titreme sorunu kalmıyo ama fotoğraf çekemiyorum tabi. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Merhabalar. Klavyede tuşlara çift tıklandığında e-mail vs atamak için kullanılan tweak bilen Yardımcı olabilir mi
Teşekkür ederimTweak : DoubleCut
JailbreakTR
Popocorn time yaz forumda vardıArkadaşlar ıos 12 için çalışan bir film uygulaması var mı cydia da...isim ve repo varsa mümkünse...