Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Telefon ayarlarında dil seçeneklerinde rusça varsa sil düzelir
ac2dc0347a95962ecbf48a1c779d57ed.jpg

merhaba, watusi 2 aramaktayım bigboss harici. ios 9.3.3 sorunsuz çalışan bildiğiniz repo var mı?

bir de forumun reposu ne zaman aktarılır ? içeriği nerdeyse bomboş.

Teşekkürler. Pulandres rejail repo dan yükledim sorun yok.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Yusuf kardeşim kendi repomuzdan silindiler, sileo repodaki bağlanmıyor, diğer repolar önerilmiyor. Jailbreak varsa faydalanmak istiyoruz. :)

Yusuf kardeşim kendi repomuzdan silindiler, sileo repodaki bağlanmıyor, diğer repolar önerilmiyor. Jailbreak varsa faydalanmak istiyoruz. :)

Süper bir iş başardın Tebrikler

1. Repomuzda TR yaması vardı sadece

2. Sileo zaten unc0ver de çalışmaz birde bağlanmaz ve bağlansa bile yine ücretli olur

3. Diğer Repoları kesinlikle önermiyoruz ve zaten sende yüklü... o repolarda Watusi hata verdiği için alternatif aradın

4. O son yüklediğin Repoyuda zaten biliyordun...

Yani neyi burda sergilemek istedin anlam veremiyorum

JailbreakTR

Efsane usta çok emin konuşuyorsun, ios 9.3.3 jb li cihaz kulanıyorum ve onun için aradım, o son yüklediğim repoyu tapatalk da arama yaparak dün ilk defa okudum ve yükledim, herhangi bir reponun reklamını yapmak gibi bir niyetim de yok, süper iş yapan ve başaran arkadaşlara teşekkür ederim.

Kamera Optik imaj sabitleyici özelliğini devre dışı bırakabilen tweak arıyorum. Titreme sorunu var fakat ağır çekim video açınca titreme sorunu kalmıyo ama fotoğraf çekemiyorum tabi. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Kamera Optik imaj sabitleyici özelliğini devre dışı bırakabilen tweak arıyorum. Titreme sorunu var fakat ağır çekim video açınca titreme sorunu kalmıyo ama fotoğraf çekemiyorum tabi. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Bu iphone 6 plus ve bazı 6s plus cihazlarda rastlanan bir sorun. Bizimde başımıza geldi ve çözüm olarak yalnızca kamera kısmına vurun diyorlar. Tabi düzeltemedik ve arızalı cihazdan çıkma orjinal kamera alıp taktık. Odaklama sabitleyen tweak ben duymadım.

Maalesef bırakamazsınız. Çünkü OIS yazılımsal sağlanmıyor.

Merhabalar. Klavyede tuşlara çift tıklandığında e-mail vs atamak için kullanılan tweak bilen Yardımcı olabilir mi

Arkadaşlar ıos 12 için çalışan bir film uygulaması var mı cydia da...isim ve repo varsa mümkünse...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri