Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Arkaplan da çalışan uygulamaların ben kadar CPU - RAM - PİL kullandığını gösteren uygulama yada tweak var mı?

uygulamaları yada oyunları arka planda calıstırabılecegım watchdoglite yada buna benzer tweak varmı? Sürüm 12

denetim merkezinde bluetooth üzerine uzun tıklayınca bluetooth sayfasını açan veya wifinin üzerine basılı tutunca wifi yi açan tweak varmı ios 12.1

İyi geceler kilit ekranındakki şarja takınca çıkan o küçük şarj bildirimini silebileceğim bir tweak mevcut mudur ?

İyi geceler arkadaşlar, ios 12 için statusbara hava durumu ekleyebileceğimiz bi tweak çıktımı acaba.. ios 7-11 arası bütün statusbarweather ile ilgili tweakleri kurup denedim hiç biri çalışmadı.. libstatus9 güncellenmediği için mevcut tweakleri çalıştıramadım..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni bir çıkan tweak var şansınıza KeyboardX şuan packixde

Ben dün kurdum ardından actionbar kurdum tam oldu
3894267682269fc74cfa263e8f7f624d.jpg

Action bar ne için kardeş? Alttaki satır için mi?

Merhaba Whatsapp da bildirim geldiğinde bildirim ekranınada WhatsApp iconu yerine kişinin profil resmini gösteren bir tweak var mı?

Denetim merkezine sessize alma ikonu ekleyen tweak ismi neydi?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnstagramda hikayeleri gizleme özelliği var biliyoruz, ama tek tek seçiyorsunuz, mesela komple herkese gizleme özelliği için tweak var mı? Ya da mesela sadece şu 3 kişi görsün istiyorsan, diğerlerinin hepsini tek tek kapatman lazım. Bende Lisanslı Rocket For Instagram da var ama bu özelliği bulamadım onda da.

Geri