Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Siteden video indirme uygulamam var sorunsuz çalışıyor ama video oynata basınca başka sekme açılıyor ve indiremiyorum varmı tweak

cihazımda fotoğraf ve videoları film rulosunda klasörlerle saklayabildiğim gibi pdf leri de klasörle saklayabilmemi sağlayacak bir tweak mevcut mu ?

Whatsapp kişi fotolarını rehberimle eşitleyecek bi uygulama veya tweak var mı ? Bu ikisini denedim AvatarSync yükleniyor ama açılmıyor uyumsuz galiba diğeri bi kaçtane foto eşitliyor tüm fotoları eşitlemiyor

Ekli dosyalar

• IMG_1728.jpg
    IMG_1728.jpg
    22.2 KB · Görüntüleme: 30
pdf leri icloud da saklayabilirsiniz. Fotoğraf albümüne atılabiliyor mu emin değilim.
Elbette sizler kadar hakim değilim bu jailbreak tweak dünyasına. Ama eminim bunu merak eden ve ihtiyacı olan tek ben değilimdir. Pekçok kimselerin world & excell & pdf lerini film rulolarına yani icloud a yedeklemeye gereksinim duymadan kendi cihazlarımızda kolayca erişebileceğimiz bir klasör oluşturarak orada saklayabileceğimize dair jailbreak dünyası birşeyler yapmış olmalıdır diye düşünüyorum.

pdf leri icloud da saklayabilirsiniz. Fotoğraf albümüne atılabiliyor mu emin değilim.
Elbette sizler kadar hakim değilim bu jailbreak tweak dünyasına. Ama eminim bunu merak eden ve ihtiyacı olan tek ben değilimdir. Pekçok kimselerin world & excell & pdf lerini film rulolarına yani icloud a yedeklemeye gereksinim duymadan kendi cihazlarımızda kolayca erişebileceğimiz bir klasör oluşturarak orada saklayabileceğimize dair jailbreak dünyası birşeyler yapmış olmalıdır diye düşünüyorum.

Pdf’leri iBooks uygulamasında saklayabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Whatsapp kişi fotolarını rehberimle eşitleyecek bi uygulama veya tweak var mı ? Bu ikisini denedim AvatarSync yükleniyor ama açılmıyor uyumsuz galiba diğeri bi kaçtane foto eşitliyor tüm fotoları eşitlemiyor
Sync.me uygulaması ile facebook ile eşleyebilirsiniz. Tweak olarak güncel var mı bilmiyorum.

Sync.me uygulaması ile facebook ile eşleyebilirsiniz. Tweak olarak güncel var mı bilmiyorum.
İlginiz için teşekkür ederim. Biraz araştırdım applestoreda bi uygulama buldum iş görüyor lakin ücretli ama AppCake de buldum app contact picture aramasında çıkıyor belki başka kullanmak isteyen de olur

Arkaslar gelen mesaja 3d touch uygulandıığnda resimdeki gibi SİL komutuda getiren bi tweak e denk geldiniz mi
91cdd53f8ea00ec411f0942d06ffa954.jpg

Arkaslar gelen mesaja 3d touch uygulandıığnda resimdeki gibi SİL komutuda getiren bi tweak e denk geldiniz mi
91cdd53f8ea00ec411f0942d06ffa954.jpg

Hocam gelen kutusunda bahsediyosan, sola çekip sil. daha az zahmette bulunmuş olursun :)

Hımmm. Hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ediyorum sağol be

1db4e96f846b593d1de1af0f5e37c500.jpg

burdaki gibi ana ekrandaki uygulamaların yuvarlak yapan bir tweak mevcut mudur

Bununla yapabilirsin test etmedim daha önce kullanmıştım electra için uyumlumu bilmem

Circulus

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Mail in içindeki mail sayısını gösteren rakamsal olarak tweak varmı
Mail iconu üzerinde gösterecek

Moderatör tarafından düzenlendi:
Hımm teşekkürler oraya hiç bakmadım ben

Baktım şimdi öle bir ayar yok

Siz mail uygulamasında kaç mail varsa onu mail ikonun üstünde sayı ile göstermek istiyorsunuz demi. Doğru anladıysam Ayarlar/Bildirimler/Mail diyin hepsini açın çıkar

Doğru ama ayar bildirimler oradanda maile giriyom karşıma çıkanlar bunlar

af11d465b6fd02b8efcd41444e54945a.jpg

Bir yerde bir problem var ama çözemedim

Mail hesabınız açıkmı açıksa belki mail yokturdur :D Bi sorun var aynen tüm iconlarda gözükmüyorsa engelleyen tweak vardır tweak ayarı vs konu açın yardım gelir

Mail hesabım açık tamam kardeşim teşekkür ben bihal çaresine bakayım

Geri