Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

bb4df2fc90d30361f15613cebcb907c3.jpg

Arkadaşlar bu temanın adını bulmam lazım yardımcı olur musunuz.
tema ismi Ayeris asagidaki dock ismi ise Classic Dock ama hicbiri ios 12de guncell degil

ekranda 2-3 uygulamayı tabiki ekran boyutları küçülerek aynı anda açabileceğimiz tweak varmıdır?

Son düzenleme:
Uygulamaların belgeler ve verilerini silebilceğim tweak var mı ? İcleaner o kısımları temizlemiyor. İcontools lans istiyor. Varmı alternatif tweak yada yöntem

Uygulamaların belgeler ve verilerini silebilceğim tweak var mı ? İcleaner o kısımları temizlemiyor. İcontools lans istiyor. Varmı alternatif tweak yada yöntem
Yapmak istediğin buysa icleaner de + ya bastığında Ayar dosyaları bölümünden siliniyor

Ekli dosyalar

• 5D97CF58-92B6-4302-A779-A539D5C05986.jpeg
    5D97CF58-92B6-4302-A779-A539D5C05986.jpeg
    414.3 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar Uncover Aracını Hangi Link den indiriyorduk?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zeppelin’i ayarlardan açıp tema seçimine bastığımda takılı kalıp atıyor ana ekrana. Zeppelin mi çalışmıyor artık? Çözümü veya alternatifi bir tweak var mıdır acaba?

Sanırım arkadaşımız AppStore üzerinden yüklenen normal uygulamalardan bahsediyor.IconTools dışında AppsManager da iş görüyor çoğu uygulamada.Denemeni tavsiye ederim.
Aynen. Mesela burdaki belgeler ve verileri silmek istiyorum. Aynı şekilde diğer uygulamaları da temizlemek istiyorum. App managerdan bu işi nasıl yapıyoruz ? Dataya girip hepsini siliyorum ama değişen bişey olmuyor

Ekli dosyalar

• 53E9602B-6EE0-4C8F-B607-21F207D787E8.png
    53E9602B-6EE0-4C8F-B607-21F207D787E8.png
    91.1 KB · Görüntüleme: 50
VPN kullanan var mı? Jailbreak’ten bu konuda nasıl yararlanıyorsunuz?

Kilitli ekranda şarjın devam ettiğini gösteren tweak önerisi olan var mı?

Bytafontla veya başka bir şekilde Safari yazi tipini değiştirebilecegim bir tweak,yöntem var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ciddi ciddi okuyamiyorum Safari yazi tipini. @yusuf.ozgul bildiğiniz anlayabilecegim bir yolu var mı?

Son düzenleme:
Selam, bilgisayardan iPhone'a
iTunes ile eşzamanlama yapmadan
sürükle bırak tekniği ile fotoğraf aktarabileceğimiz tweak var mı?

Geri