Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Samsung akg kulaklık kullanıyorum ses açma ve kısma tuşları çalışmıyor ip6 da sadece resume/pause tuşu çalışıyor ses açma kısma tuşlarını kullanabileceğim bi tweak var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İos 12 için çalışan Ccdatamore gibi yada cc 3g-4g hızlı geciş için kısayol ekleyen bir tweak var mı acaba. Ccdatamore hata veriyor respring yapıyoe hep

Arkadaşlar titreşim stilini değiştiren bi tweak var mı

Samsung akg kulaklık kullanıyorum ses açma ve kısma tuşları çalışmıyor ip6 da sadece resume/pause tuşu çalışıyor ses açma kısma tuşlarını kullanabileceğim bi tweak var mı?

Kulaklığın desteklemesi lazım, tweak çözmez bunu.

Merhaba Ayarlarda sistem dosyalarımın büyüklüğü 9 gb zaten 16 gb kullanıyorum ve çok az uygulama yüklü bununla ilgili sistem dosyalarını temizleyerek boyut olarak daha ufaltan bir tweak varmıdır.
Yokmu bilen arkadaşlar ?

İos 12 için çalışan Ccdatamore gibi yada cc 3g-4g hızlı geciş için kısayol ekleyen bir tweak var mı acaba. Ccdatamore hata veriyor respring yapıyoe hep
Bilen yok mu acaba
[automerge]1552365526[/automerge]
Bilen yok mu acaba

Spotify ın bütün premium özelliklerini kullandığımız bi spotify vardı?

Arkadaşlar WiFi kırıcı bi tweak lazım güvenli iOS 12 için bilen var mı şimdiden teşekkürler

Uygulamalara özel bildirim sesi tanımlayabileceğim tweak var mı ? Her uygulamaya farklı bildirim sesi tanımlamak istiyorum

Bannersound denedim ama safemoda attı cihazı. hangi repodan hangi sürümü indirmek lazım.

Bende bu var orijinal reposu
3ee440ce4f26d5c6355b884f1d4141e6.jpg

HomeGestureLite Kuruyorum Fakat alta simgeler gelmesi lazim el feneri felan onlar çıkmıyor aynı zamanda tweak ayarlarda da gözükmüyor nasıl yükleyebilirim ?
ios 12.0 Unc0ver

HomeGestureLite'da ayarlar kısmında bir seçenek gelmez sadece tanımlı özellikler kurulur daha detaylısı için normal homegesture kurman lazım.
7fdea762d517bd943ea7b8c72953cf81.jpg

e128d2ca0798dacb96e926d2ca460e68.jpg
dc716adf470c0f8e422a842ebc4d162a.jpg

Bu reklamlardan kurtulmanın bir yolu yok mu. Ücretli yada ücretsiz bir tweak proğram. Kuna geldi valla reklamlardan.
İphone 6+
İos 10.1.2 jb

e128d2ca0798dacb96e926d2ca460e68.jpg
dc716adf470c0f8e422a842ebc4d162a.jpg

Bu reklamlardan kurtulmanın bir yolu yok mu. Ücretli yada ücretsiz bir tweak proğram. Kuna geldi valla reklamlardan.
İphone 6+
İos 10.1.2 jb

Geri